Κεντρική Διεθνή “Επικίνδυνος ο ΠΑΟΚ”

“Επικίνδυνος ο ΠΑΟΚ”

dragan alexic alekcic sjolnoi paok

dragan-alexic-alekcic-sjolnoi-paok

Επικίνδυνο χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ ο Ντράγκαν Άλεξιτς. Ο τεχνικός της Σζόλνοκι, τόνισε ότι ο “Δικέφαλος του Βορρά” αγωνίζεται πολλές φορές απροσδόκητα, ενώ υπογράμμισε ότι η ομάδα του θα τα δώσει όλα για τη νίκη.

Αναλυτικά:
Η αρχή είναι σημαντική για κάθε ομάδα. Η νίκη δίνει καλή ψυχολογία ενώ η ήττα σε επηρεάζει αρνητικά. Θα τα δώσουμε όλα με τον ΠΑΟΚ που είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα που μερικές φορές παίζει απροσδόκητα“.

Ο γκαρντ των Ούγγρων, Νταβίντ Βοϊβόντα, δήλωσε με τη σειρά του: “Περιμένουμε όλοι πολύ ανυπόμονα την πρεμιέρα εδώ και δύο μήνες και θα προσπαθήσουμε να ξεκινήσουμε με μια νίκη έκπληξη. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα με πολύ φανατικούς οπαδούς, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε ένα παιχνίδι σε μια καυτή έδρα, ωστόσο πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα αν είμαστε συγκεντρωμένοι. Αν και δεν είμαστε φρέσκοι διότι προερχόμαστε από ένα παιχνίδι με τρεις παρατάσεις το Σάββατο για το ουγγρικό πρωτάθλημα κόντρα στην Παξ θα έχουμε την ευκαιρία μας. Σε αυτό τον όμιλο τίποτα δεν είναι εγγυημένο“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…