Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Επικίνδυνη ομάδα η Κηφισιά”

“Επικίνδυνη ομάδα η Κηφισιά”

uros duvniak

uros duvniak

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κηφισιά το απόγευμα του Σαββάτου (17/10, 17:00) για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Ούρος Ντούβνιακ ανανέωσε το blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και αναφέρθηκε στο νικηφόρο παιχνίδι του Γιούροκαπ, αλλά και στην έκπληξη που έκαναν στον Σούλη Μαρκόπουλο.

Όσον αφορά στην αναμέτρηση με την Κηφισιά τη χαρακτήρισε δύσκολο παιχνίδι και πως αν πάρουν τον έλεγχο από νωρίς θα έχουν και θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Το Σάββατο έρχεται το δεύτερό μας παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Έχουμε ήδη ξεχάσει την ήττα από την ΑΕΚ. Καταλάβαμε τα λάθη μας, αναλύσαμε όλες τις λεπτομέρειες και σίγουρα πήραμε ένα μάθημα από αυτό το παιχνίδι. Δεν υπάρχει χρόνος για να απογοητευτείς από τις ήττες, ούτε όμως και χρόνος για να πανηγυρίσεις τις νίκες. Κι αυτό ισχύει και για τη νίκη που κάναμε στο πρώτο μας παιχνίδι στο Eurocup.

Ήταν πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για μας και ακόμη πιο σπουδαίο το γεγονός ότι δείξαμε πως παίζουμε σαν ομάδα. Κάθε παιχνίδι μετράει και είμαστε έτοιμοι να δείξουμε ότι μπορούμε να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο κάθε τρεις ημέρες.

Στο Ευρωπαϊκό μας παιχνίδι αγωνιστήκαμε με μία ροζ κορδέλα στη φανέλα μας, γιατί με αυτό τον τρόπο η ομάδα συμμετέχει και στηρίζει την διεθνή προσπάθεια ενημέρωσης και πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού. Πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό θέμα και ελπίζω ότι με την κίνησή μας αυτή θα βοηθήσουμε έστω και λίγο προς την σωστή κατεύθυνση και κυρίως για να δείξει περισσότερη προσοχή ο κόσμος. Ήταν ένα από τα ωραία που έγιναν στο παιχνίδι της Τετάρτης.

Το άλλο ήταν η έκπληξη που ετοιμάσαμε όλη στην ομάδα για τον προπονητή μας. Ήταν πολύ σημαντικό για τον κόουτς Σούλη που συμπλήρωσε 300 παιχνίδια ως προπονητής του ΠΑΟΚ, δεν ήξερε τίποτα για την τούρτα που εμφανίσαμε στη συνέντευξη Τύπου και το πρόσωπό του εκείνη την ώρα, έδειχνε πόσο έκπληκτος ήταν. Και ήταν πολύ καλό που συνδυάσαμε αυτή την στιγμή με νίκη.

Όπως όλοι ξέρετε, το πιο σημαντικό είναι πάντα το επόμενο παιχνίδι. Ο Darko τραυματίστηκε στο παιχνίδι του Eurocup, αλλά πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει στο παιχνίδι με την Κηφισιά. Ο Απόλλων μάλλον θα είναι και πάλι εκτός, θα είναι μία σημαντική απώλεια για μας, αλλά ελπίζω να είναι σύντομα και πάλι μαζί μας.

Το θετικό είναι ότι έχουμε μαζί μας έναν νέο παίκτη, που δεν είναι και τόσο νέος στην ομάδα. Ο Will επέστρεψε στον ΠΑΟΚ μετά από δύο χρόνια. Είναι έμπειρος πλέι μέικερ, καλός παίκτης και πάνω από όλα πολύ καλός χαρακτήρας. Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει πολύ.

Το παιχνίδι με την Κηφισιά θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι για μας. Έχουν κάνει ορισμένες αλλαγές, αλλά η φιλοσοφία στο μπάσκετ δεν αλλάζει. Ήμουν πέρσι σε αυτή την ομάδα, οπότε γνωρίζω καλά τι ακριβώς θα αντιμετωπίσουμε.

Τους αρέσει να παίζουν γρήγορα, με πολλούς αιφνιδιασμούς και φυσικά έχουν ένα από τα πιο κυρίαρχα πεντάρια, που ξέρει πώς να χρησιμοποιεί το σώμα του. Είναι επικίνδυνη ομάδα και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Εάν καταφέρουμε να πάμε το παιχνίδι στο δικό μας ρυθμό θα είμαστε μία χαρά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…