Κεντρική Διεθνή Εντυπωσιακή η Καρσίγιακα

Εντυπωσιακή η Καρσίγιακα

kenny gabriel karsiyaka

kenny gabriel-karsiyakaΜε… φόρα από την περσινή κατάκτηση του δεύτερου πρωταθλήματος της ιστορίας της, ξεκίνησε τη νέα σεζόν η Καρσίγιακα. Η ομάδα της Σμύρνης επικράτησε 96-79 της Μπεσίκτας και, μάλιστα, εκτός έδρας, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της τουρκικής λίγκας.

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον όμιλο της Ευρωλίγκα είχε τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης καθ’ όλη τη διάρκειά της. Οι Άιβερσον και Γκάμπριελ, δε, αποτέλεσαν την αιχμή του δόρατός της, καθότι σημείωσαν 18 και 16 πόντους αντίστοιχα.

Για την Μπεσίκτας, στον αντίποδα, ο Ακιόλ συνεισέφερε τα μέγιστα σκοράροντας 13 πόντους, αλλά φευ. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Τρεμέλ Ντάρντεν, ολοκλήρωσε το ματς με 9 πόντους και 4 ριμπάουντ.

Στις λοιπές αναμετρήσεις της γείτονας χώρας, η “σταχτοπούτα” της Ευρωλίγκα, Νταρουσάφακα, επιβλήθηκε 59-53 της Γκαζιαντέπ (εκτός έδρας). Από την πλευρά των νικητών, ξεχώρισαν οι Πρέλτζιτς (11π.) και Γκόρντον (10π.).

Η αντίπαλος της ΑΕΚ στον όμιλο του Γιούροκαπ, Γαλατασαράι, συνέτριψε 80-58 την Τραμπζονσπόρ εκτός έδρας. Από το σύνολο του Εργκίν Αταμάν, πρωταγωνίστησαν οι Μίτσοβ (18π.), Γκριν (17π.) και ΜακΚόλουμ (15π.). Ο Τζόι Ντόρσεϊ, μάλιστα, μέτρησε 10 πόντους κι ισάριθμα ριμπάουντ, ενώ ο Στεφάν Λάσμε προσέθεσε 6 πόντους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…