Κεντρική Basket League Άρης “Ενέργεια και πίεση”

“Ενέργεια και πίεση”

priftis

priftis

Στη συνεχή πίεση και ενέργεια που έδειξε η ομάδα του στάθηκε ο Δημήτρης Πρίφτης. Ο έμπειρος τεχνικός, τόνισε ότι οι παίκτες του ανταποκρίθηκαν σωστά, ενώ υπογράμμισε ότι υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος μπροστά. Παράλληλα, έστειλε μήνυμα ενόψει του δύσκολου αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Συγχαρητήρια στους παίκτες για την σοβαρότητα και την ενέργεια. Αναμφίβολα η Μπούντουτσνοστ είναι πολύ καλή ομάδα. Τα αποτελέσματά της με Τσεντεβίτα και Μπάνβιτ δείχνουν την ποιότητά της. Είναι ομάδα που υπερτερεί σε σχέση με μας στην εμπειρία και το διάβασμα, οπότε εμείς έπρεπε να προσεγγίσουμε τον αγώνα εκεί που είμαστε καλύτεροι. Στην ενέργεια, στην πίεση, να χρησιμοποιήσουμε όλο το γήπεδο για την άμυνά μας. Το κάναμε σε μεγάλο βαθμό και είμαστε ικανοποιημένοι. Γι’ αυτό κερδίσαμε. Δεν σημαίνει τίποτα αυτή η νίκη. Έχουμε μεγάλη συνέχεια. Δεν πρέπει να μένουμε ούτε στις νίκες, ούτε στις ήττες περισσότερο από ότι πρέπει. Πρέπει να κοιτάμε την επόμενη ημέρα, έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο, το γνωρίζουμε και έχουμε δύο μέρες για να προετοιμαστούμε”.

Για τον περιορισμό του Κούκ: “Είναι ο κινητήριος μοχλός τους και μπορέσαμε να τον βγάλουμε εκτός ρυθμούς. Αυτός ήταν και ο λόγος που δημιουργήσαμε καλύτερες συνθήκες για να φτάσουμε στη νίκη“.

Από πλευράς παικτών μίλησε ο Σπύρος Μούρτος, ο οποίος δήλωσε: “Ξέραμε ότι η Μπουντούστοντ είναι πολύ δυνατή ομάδα, πήρε μεγάλη νίκη στην έδρα της επί της Μπάνβιτ στη πρεμιέρα του Γιούροκαπ. Ήμασταν συγκεντρωμένοι από το πρώτο δευτερόλεπτο του αγώνα και στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού και πήραμε τη νίκη. Πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα και τον αγώνα που έχουμε το Σάββατο“.

Για το πάθος για κάθε μπαλιά: “Αυτή είναι και η ταυτότητα της ομάδας. Οποιοσδήποτε μπαίνει στο παρκέ για όσο χρόνο κι αν παίζει να δίνει τα πάντα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…