Κεντρική Διεθνή “Ένας από τους καλύτερους στην Ευρώπη”

“Ένας από τους καλύτερους στην Ευρώπη”

vezenkov barcelona

vezenkov-barcelona

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ, μίλησε στην ιστοσελίδα της Μπαρτσελόνα για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και τόνισε πως είναι ο καλύτερος των τελευταίων ετών

Αναλυτικά:
“Έχω παίξει πολλές φορές κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά τώρα είναι καλύτερα, καθώς πρόκειται για παιχνίδι της Ευρωλίγκας. Φέτος έχει την καλύτερη ομάδα, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Στο παρελθόν είχα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στον τελικό Κυπέλλου και σε πολλά παιχνίδια πρωταθλήματος, αλλά δεν τον είχα νικήσει ποτέ και γι’ αυτό ελπίζω αυτή να είναι η πρώτη φορά”, δήλωσε αρχικά ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ και πρόσθεσε:

“Είμαστε ακόμη στην αρχή της σεζόν και αυτό είναι μόλις το τρίτο παιχνίδι στην Ευρωλίγκα γι’ αυτό η ομάδα δεν έχει φτάσει ακόμη στο επιθυμητό επίπεδο, καθώς προσπαθούμε να προσαρμοστούμε. Σίγουρα θα είναι ένα δυνατό τεστ, αλλά όχι το πιο κρίσιμο”.

Στη συνέχεια, ο πρώην φόργουορντ του Άρη αναφέρθηκε στον Δημήτρη Διαμαντίδη: “Όπως είπα τους έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές, καθώς επίσης και τον Διαμαντίδη, ο οποίος είναι ο καλύτερός τους παίκτης, ο ηγέτης τους και ένας από τους καλύτερους στην Ευρώπη. Όμως, έχουν κι άλλους καλούς παίκτες και δεν είναι μόνο Διαμαντίδης, ο οποίος είναι από τους κορυφαίους παίκτες της Ευρώπης που παίζει στη συγκεκριμένη θέση. Συγκρίνεται με παίκτες παγκόσμιου βεληνεκούς όπως είναι οι Ναβάρο, Σπανούλης”.

Για να καταλήξει: “Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, καθώς έκανα το πρώτο μεγάλο βήμα. Θα πρέπει να κερδίσω τη θέση μου στην ομάδα και γι’ αυτό θα κάνω τα πάντα για τη νίκη. Αυτό θα πρέπει να το κάνω σιγά σιγά, προπόνηση με την προπόνηση και παιχνίδι με το παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…