Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας”

“Εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας”

pavlovic Panathinaikos Lokomotiv Kuban

pavlovic-Panathinaikos-Lokomotiv Kuban

Στις δύσκολες αναμετρήσεις που συνεχίζονται για τον Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε ο Αλεξάντερ Πάβλοβιτς. Ο άσσος του “τριφυλλιού”, έγραψε στο προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ, ότι υπάρχει εμπιστοσύνη στις δυνάμεις της ομάδας, ενώ τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπιστεί με σεβασμό. Ακόμα, υπογράμμισε ότι υπάρχει κίνητρο μετά την ήττα από τη Λοκομοτίβ και τέλος χαρακτήρισε διαφορετικό το παιχνίδι του Πρωταθλήματος σε σχέση με του Κυπέλλου.

Αναλυτικά:
“Χαιρετώ όλους τους φίλους του μπάσκετ.

Το δύσκολο διάστημα συνεχίζεται για εμάς μετά τους αγώνες με τον Ολυμπιακό για το κύπελλο, τον Αρη για το πρωτάθλημα και την Λοκομοτίβ για την Ευρωλίγκα. Θα θέλαμε να έχουμε το 100% σε επιτυχία αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε στη Ρωσία να αρχίσουμε νικηφόρα και στην Ευρωλίγκα.

Τωρα έχουμε έναν ακόμα δυσκολο αγώνα μπροστά μας, με τον Ολυμπιακό.

Το θετικό είναι ότι για πρωτη φορά φετος σε επίσημο αγώνα θα αγωνιστούμε στην έδρα μας, μπροστά στο κοινό μας και είμαστε χαρούμενοι γι αυτό πολύ δε περισσότερο απο τη στιγμή που μάθαμε ότι έχει γίνει sold out απο νωρίς. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη συμπαράσταση του και η παρουσία του μας δίνει υψηλό κίνητρο!

Όπως επίσης έχουμε υψηλό κίνητρο μετά την ήττα μας στο Κράσνονταρ. Θέλουμε να επιστρεψουμε στις επιτυχίες και θα αγωνιστούμε σκληρά γι αυτό, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Ξέρουμε ότι ο αγώνας πρωταθλήματος δεν έχει την παραμικρή σχέση με τον αγώνα κυπέλλου, ο οποίος έχει περασει πια στην ιστορία.

Εμείς με εμπιστοσύνη στις δυνατοτητές μας και με σεβασμό στους εαυτούς μας αλλά και στον αντίπαλο θα δώσουμε τα πάντα ώστε να φτασουμε στη νίκη!

Θα τα πούμε πάλι σύντομα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Γκριγκόνις: «Πρέπει να νικήσουμε τρεις φορές»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε ο Μάριους Γκριγκόνις. Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από την Μακά…