Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Έχουμε θέμα…”

“Έχουμε θέμα…”

Sakota

Sakota

Η ΑΕΚ επικράτησε του Λαυρίου αλλά η εικόνα της ήταν προβληματική, για ακόμα μια φορά, κάτι στο οποίο στάθηκε και ο Ντράγκαν Σάκοτα. Ο τεχνικός της Ένωσης, σημείωσε τα στοιχεία που τον προβληματίζουν και δη στη θέση “1” αλλά απέδωσε ελαφρυντικά λόγω των τραυματισμών.

Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για τη νίκη, που ήταν ο ένας και μοναδικός στόχος συγχαρητήρια και στην ομάδα του Λαυρίου που έπαιξε πολύ έξυπνα και μαχητικά ένα παιχνίδι που σίγουρα δεν είχε τίποτα να χάσει, πάντως βλέποντας και το πρώτο του παιχνίδι στην Καβάλα μπορώ να πω πως άδικα χάσανε αυτόν τον αγώνα και είχανε σίγουρα καλή ατμόσφαιρα μέσα στην ομάδα και παλέψανε σωστά” επεσήμανε αρχικά ο Σάκοτα, και συμπλήρωσε:

“Εμείς είμαστε μακριά από την αγωνιστική μας φόρμα που θα θέλαμε, έχουμε ορισμένα σημεία που δεν μπορούμε να κρατήσουμε ρυθμό. Έχει κάποια λογική αυτό αφού παιδιά που επέστρεψαν δεν έχουν κάνει αρκετές προπονήσεις και δεν ήταν μαζί μας, όμως σε αυτό το σημείο που βρισκόμαστε στην αρχή δηλαδή γίνονται εκπλήξεις γίνονται και κάποια αποτελέσματα που είμαι σίγουρος πως στην συνέχεια όταν ολοκληρωθεί η ομάδα μας θα είναι διαφορετικά”.

Ενώ κατέληξε εξηγώντας πως “Είναι η κακή φόρμα που διανύουμε και έχουμε και ένα θέμα στην θέση του πλέιμεϊκερ όλα αυτά έχουν την σημασία τους όταν έχεις αντίπαλο μία ομάδα που πιέζει και παίζει καλή άμυνα, εμείς δεν μπορούσαμε εύκολα αξιοποιήσουμε το λόου ποστ παιχνίδι επειδή η ομάδα του Λαυρίου έπαιζε με παγίδες συνέχεια.

Έγιναν κάποια λάθη στην κυκλοφορία της μπάλας και δεν ήμασταν προσεχτικοί δεν βγάζαμε την άμυνα όπως πρέπει για να κάνουμε αυτό το παιχνίδι θεωρητικά πιο εύκολο. Σε καμία περίπτωση δεν πίστευα ότι θα ήταν πολύ εύκολο αλλά ήμουν αισιόδοξος και πριν το παιχνίδι και μέσα στο παιχνίδι”.

Εκπροσωπώντας τους παίκτες, ο Γιάννης Καλαμπόκης, υποστήριξε: “Καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Λαυρίου για την πολύ ανταγωνιστική εμφάνιση, δεν τα παράτησαν σε κανένα σημείο του αγώνα, ξέραμε ότι είχαμε μια ανταγωνιστική ομάδα απέναντί μας και μια δύσκολη αποστολή, στην πρώτη αγωνιστική χάσανε πολύ δύσκολα και σίγουρα άξιζαν τον σεβασμό μας. Όσον αφορά την δικιά μας ομάδα, εμείς σε αυτό το σημείο που βρισκόμαστε το πρώτο ζητούμενο είναι οι νίκες και ακολούθως οι καλές εμφανίσεις.

Νομίζω πως αριθμητικά είμαστε πλήρεις αλλά αυτό έχει κοστίσει λίγο στην χημεία μας, κάτι που φάνηκε στο γεγονός ότι πήραμε 5 φορές διαφορά άνω των 8 έως 15 πόντους αλλά δεν μπορέσαμε να την διατηρήσουμε και να τελειώσουμε το παιχνίδι νωρίτερα. Στο τέλος καταφέραμε με κάποιες δεύτερες ευκαιρίες να πάρουμε το παιχνίδι, νομίζω αυτού του είδους τα παιχνίδια χτίζουν τον χαρακτήρα μιας ομάδας και εμείς επειδή είμαστε στην αρχή νομίζω πως μόνο κερδισμένοι είμαστε από μία αναμέτρηση σαν την σημερινή.

Ελπίζω ο κόσμος να ευχαριστήθηκε τον αγώνα ήταν ανταγωνιστικός μέχρι το τέλος και εύχομαι στην ομάδα του Λαυρίου καλή συνέχεια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…