Κεντρική Basket League Άρης “Έχει ήδη τελειώσει το αποψινό”

“Έχει ήδη τελειώσει το αποψινό”

Okaro White Harris Delinikolas

Okaro White-Harris Delinikolas

Ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα. Πέτυχε 27 πόντους, σε λιγότερο από 28′, μάζεψε 11 ριμπάουντ κάνοντας double-double και ήταν αυτός που πέτυχε κρίσιμα καλάθια όταν ο ΠΑΟΚ πλησίαζε στο σκορ.

Ο λόγος για τον Οκάρο Ουάιτ, που μίλησε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο eBasket. Ο άσσος του Άρη, μίλησε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, σχολίασε με τα καλύτερα λόγια τον κόσμο του Άρη, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο επόμενο παιχνίδι για το Eurocup απέναντι στην Ούνικς Καζάν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Οκάρο Ουάιτ:
Νομίζω έγινε ένα σπουδαίο παιχνίδι μέσα σε μία σπουδαία ατμόσφαιρα. Πρόκειται για ένα παιχνίδι για το οποίο ακούω από τη στιγμή που έφτασα στην πόλη και ήταν κάτι το πανέμορφο που έπαιξα σε αυτό“.

Για τον κόσμο του Άρη: “Φανταστική ατμόσφαιρα, εξαιρετικοί οπαδοί. Το γήπεδο ήταν γεμάτο ώρες πριν το παιχνίδι και ήταν κάτι το απίστευτο“.

Για το επόμενο παιχνίδι με την Ούνικς: “Αύριο θα ξανάρθουμε για προπόνηση και θα επανέλθουμε σε κανονικούς ρυθμούς. Θα εστιάσουμε στο επόμενο παιχνίδι. Το αποψινό παιχνίδι έχει ήδη τελειώσει και το επόμενο παιχνίδι για το Eurocup είναι πάρα πολύ σημαντικό“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Η ομιλία του Αταμάν και ο πανζουρλισμός στα αποδυτήρια (vid)

Πανζουρλισμός και μπουγέλα στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει μετά…