Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Α' ΕΣΚΑ “Δύσκολο πρωτάθλημα”

“Δύσκολο πρωτάθλημα”

stelios gkinis Dafni dafnioy

stelios gkinis-Dafni dafnioy

Με τοποθετήσεις του στο επίσημο διαδικτυακό κανάλι της ΕΣΚΑ, ο 28χρονος γκαρντ της Δάφνης Δαφνίου, Στέλιος Γκίνης, αναφέρθηκε στο “διπλό” απέναντι στο Αιγάλεω, αλλά και τους στόχους που έχουν τεθεί για την φετινή σεζόν

Αναλυτικά:
Τι άλλαξε, θεωρείς, στο δεύτερο ημίχρονο και κερδίσατε το ματς με το Αιγάλεω; “Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο αποφασισμένοι, πιέσαμε περισσότερο τις πρώτες πάσες, εστιάσαμε στην άμυνά μας, μπήκαμε με τους συμπαίκτες μου πιο δυνατά σε εκείνο το σημείο του παιχνιδιού. Εχοντας ρυθμό από την άμυνα, βρήκαμε κάποια σουτ στην επίθεση και αυτό ήταν το κλειδί, που μας βοήθησε να φτάσουμε σε αυτή τη δύσκολη νίκη”.

Είναι εφικτός ο στόχος της ανόδου για εσάς; “Δεν θα έλεγα, από τώρα τουλάχιστον, αυτή τη δεδομένη στιγμή, ότι ο στόχος είναι εφικτός, καθώς υπάρχει δρόμος, το πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ είναι δύσκολο, με πολλές καλές ομάδες και φυσικά δύσκολες έδρες. Εμείς κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, προσπαθούμε να δίνουμε συνεχώς το 100%, ακούμε πάντα τον κόουτς σε ό,τι μάς λέει. Επιδιώκουμε σε κάθε αναμέτρηση το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και αναλόγως της απόδοσής μας θα κριθεί και αν έρχονται οι νίκες”.

Ο μεγάλος σας αντίπαλος ποιος είναι, πιστεύεις; “Ο Διαγόρας είναι πάρα πολύ καλή ομάδα, αλλά όπως είδαμε και στο μεταξύ μας ματς και το Αιγάλεω, για μένα προσωπικά, είναι μία πολύ καλή ομάδα, που μπορεί να πάει και ακόμη καλύτερα στην συνέχεια. Από εκεί και πέρα βέβαια, δεν μπορώ να πω κάτι πιο αναλυτικά, γιατί δεν έχω ακόμη συνολικά ξεκάθαρη εικόνα, οπότε, μην αδικήσω, κάποια άλλη ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Από την ΚΑΠ στα Μελίσσια ο Παρασκευόπουλος (pic)

Τα Μελίσσια ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βασίλη Παρασκευόπουλου Σε μία σημαντική μεταγραφι…