Κεντρική Διεθνή “Δικαιολογημένη αντίδραση”

“Δικαιολογημένη αντίδραση”

sloukas parousiasi1

sloukas-parousiasi1

Δικαιολογημένη χαρακτήρισε την αντίδραση των οπαδών του Ολυμπιακών σε ενδεχόμενη αναμέτρηση με την Φενερμπαχτσέ, ο Κώστας Σλούκας. Ο Έλληνας διεθνής γκαρντ, μίλησε στην ιστοσελίδα “hiperbasket.com” και όπως τόνισε θεωρεί ότι έκανε την καλύτερη επιλογή για την καριέρα του που μετακόμισε στην Τουρκία. Παράλληλα, μίλησε με τα καλύτερα για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ενώ τέλος σχολίασε και την πορεία της Εθνικής ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Σλούκας:
“Είμαι επαγγελματίας παίκτης και νομίζω πως έκανα το σωστό βήμα, τη σωστή στιγμή. Η Φενερμπαχτσέ έχει έναν μεγάλο προπονητή και είναι μία μεγάλη ομάδα με ταλαντούχους παίκτες, που κάθε ομάδα θα τους ήθελε. Έχω παίξει για πέντε χρόνια μαζί με τον Σπανούλη στον Ολυμπιακό, αλλά και την Εθνική ομάδα. Πρόκειται για έναν ηγέτη στο παρκέ και έναν τρομερό χαρακτήρα έξω από αυτό. Έμαθα πολλά δίπλα του. Φέτος το καλοκαίρι έκανα ένα νέο βήμα στην καριέρα μου. Του είπα τη σκέψη μου και επειδή έχουμε καλή σχέση μου είπε να εμπιστευτώ την ικανότητα και την εμπειρία μου”.

Για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς: “Ο Ομπράντοβιτς είναι ο πιο πετυχημένος προπονητής στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ένας ζωντανός θρύλος και γι’ αυτό είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ μαζί του. Έχω να μάθω πολλά από εκείνον. Ήμασταν μαζί μερικές ημέρες και μου έδειξε πόσο με ήθελε στην ομάδα. Όταν έρθει η στιγμή να παίξω κόντρα στον Ολυμπιακό, η αντίδραση των οπαδών θα είναι λογική και απόλυτα κατανοητή”.

Για την Εθνική Ελλάδας: “Η αλήθεια είναι ότι όλοι οι Έλληνες περίμεναν να είχαμε καλύτερη πορεία. Θα έπρεπε να είχαμε προκριθεί τουλάχιστον στα προημιτελικά, αλλά δεν τα καταφέραμε. Άξιζε κάτι παραπάνω αυτή η ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…