Κεντρική Ελλάδα ΠΣΑΚ “Διαφορετικό ματς στα Τρίκαλα”

“Διαφορετικό ματς στα Τρίκαλα”

tapoutos kavala

tapoutos-kavala

Η Καβάλα ξεκίνησε με το “δεξί” το φετινό πρωτάθλημα της Α1, επικρατώντας με 68-66 του Λαυρίου. Μια νίκη που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην εξαιρετική εμφάνιση του Χρήστου Ταπούτου, ο οποίος είχε 20 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ, ο έμπειρος φόργουορντ αναφέρθηκε στο χθεσινό (10/10) παιχνίδι, αυτό που έρχεται, στα Τρίκαλα αλλά και τη δική του παρουσία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

– Χρήστο, πήρατε μία δύσκολη νίκη, απέναντι σε μία ομάδα, την οποία σε κάποιο βαθμό τη γνωρίζατε, αφού ήταν και αυτή πέρυσι στην Α2. Ουσιαστικά το παιχνίδι, κρίθηκε στο τρίποντο Κοστόβ. Θεωρείς ότι έπαιξε μεγάλο ρόλο το άγχος της πρεμιέρας;
“Σίγουρα, ξέραμε ότι ματς ήταν δύσκολο. Ήταν ένα εντός έδρας παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα με την οποία έχουμε τους ίδιους στόχους. Αν στράβωνε κάτι και χάναμε, θα μέναμε πίσω, θα ήταν διπλή ήττα. Καταφέραμε όμως να νικήσουμε, έχοντας και τύχη. Βέβαια, η τύχη είναι με τους τολμηρούς. Γενικότερα, κάναμε αυτά που έπρεπε, εκεί που έπρεπε. Το παιχνίδι κρίθηκε στο σουτ, σταθήκαμε τυχεροί και συνεχίζουμε”.

– Πραγματοποίησες εντυπωσιακή εμφάνιση. Θεωρείς ότι εφέτος θα κάνεις έναcomeback στην καριέρα σου; Θα είναι η χρονιά σου;
“Δεν θα το έλεγα comeback. Έχω ένα συγκεκριμένο ρόλο στην ομάδα. Προσπαθώ να κάνω όσο καλύτερα μπορώ τη δουλειά μου και να βοηθάω τα υπόλοιπα παιδιά με την εμπειρία μου και τις παραστάσεις που έχω. Όλοι μαζί θέλουμε να πετύχουμε το στόχο μας, που είναι η παραμονή”.

– Την επόμενη αγωνιστική, θα παίξετε στα Τρίκαλα. Τι πιστεύεις ότι θα πρέπει να προσέξετε για να πάρετε τη νίκη;
“Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σε μία δύσκολη έδρα. Τα Τρίκαλα πήραν μία μεγάλη νίκη στην πρεμιέρα. Είχαμε παίξει μαζί τους και σε φιλικό αλλά τώρα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Θα κοιτάξουμε να δουλέψουμε όλη την εβδομάδα πάνω στα δυνατά τους σημεία και θα πάμε να παίξουμε χωρίς άγχος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΣΑΚ

Δειτε επισης

ΠΣΑΚΚ: Νέος πρόεδρος ο Χρυσικόπουλος

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΣΑΚΚ. Οι εκλογές που έγιναν χθες στον ΠΣΑ…