Κεντρική Basket League Άρης “Δεν θα παραδοθούμε αμαχητί”

“Δεν θα παραδοθούμε αμαχητί”

priftis

priftis

Ο Άρης αντιμετωπίζει την Ούνικς Καζάν την Τετάρτη (28/10) για την τρίτη αγωνιστική του Eurocup και η αποστολή βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη, από όπου θα αναχωρήσει το βράδυ για την Ρωσία.

Ο προπονητής των “κιτρινόμαυρων”, Δημήτρης Πρίφτης, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για το παιχίδι με την Ούνικς Καζάν και τόνισε, πως πρόκειται για μία δύσκολη αποστολή και πως θα πρέπει να παλέψουν για να πάρουν τη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Αφήνουμε πίσω μας τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και ετοιμαζόμαστε για ένα σκληρό παιχνίδι. Είναι σαφές ότι έχουμε πολύ δύσκολη αποστολή στη Ρωσία, αντιμετωπίζοντας ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Eurocup. Η Ούνικς Καζάν είναι ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκας με πλούσιο ρόστερ και λύσεις σε κάθε θέση. Το έργο μας γίνεται ακόμα δυσκολότερο με δεδομένο το επίπονο ταξίδι στη Ρωσία.

Εμείς από την πλευρά μας θα παλέψουμε για να διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε από αυτόν τον αγώνα. Παράλληλα, μέσα από τους διπλούς αγώνες, στοχεύουμε και στη βελτίωσή μας ως ομάδα. Θέλουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί κόντρα στην Ούνικς και για να το κάνουμε αυτό πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό και να περιορίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο την παραγωγικότητα του αντιπάλου”.

Ο Μιχάλης Πελεκάνος από πλευράς παικτών δήλωσε: “Προερχόμαστε από τρεις σερί νίκες, δύο στο ελληνικό πρωτάθλημα επί των Αρκαδικού και ΠΑΟΚ και μία επί της Μπουντουτσνόστ στη 2η αγωνιστική του Eurocup. Δείχνουμε πως έχουμε βρει ρυθμό και όσο περνάνε τα παιχνίδια θεωρώ πως συνεχώς θα βελτιωνόμαστε.

Ο βαθμός δυσκολίας του αγώνα με την Ούνικς Καζάν είναι εξαιρετικά μεγάλος. Πρόκειται για μια ομάδα με δυνατό και έμπειρο ρόστερ. Είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου και αυτό το δείχνουν και τα έως τώρα αποτελέσματά της. Το γεγονός ότι την αντιμετωπίζουμε στην έδρα της κάνει το έργο μας ακόμη πιο δύσκολο, ωστόσο, αυτό δε σημαίνει πως σκοπεύουμε να παραδοθούμε αμαχητί. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την έκπληξη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…