Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt “Δεν περίμεναν την ανταγωνιστικότητα μας”

“Δεν περίμεναν την ανταγωνιστικότητα μας”

Christos Serelis Lavrio Laurio

Christos Serelis-Lavrio-Laurio

Το Λαύριο είχε πολύ καλή παρουσία απέναντι στον Άρη, όμως δεν κατάφερε να ζευγαρώσει τις νίκες του. Ο τεχνικός της ομάδας της Ανατολικής Αττικής, Χρήστος Σερέλης, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, αναφέρθηκε στη θέληση της ομάδας του να παρουσιάζεται ανταγωνιστική στα παρκέ της Α1.

Αναλυτικά:
Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είναι εντυπωσιακό πως παρά τον τρόπο που μπήκαμε στην κατηγορία, πόσο πολύ θέληση έχουν να είμαστε ανταγωνιστικοί. Παίξαμε το πιο δύσκολο παιχνίδι μας ως σήμερα κόντρα στην καλύτερη ομάδα που έχουμε αντιμετωπίσει ως τώρα. Μια ομάδα με μεγάλη ιστορία, η οποία ξαναχτίζεται και γίνεται μεγάλη. Είναι σε φόρμα αυτό τον καιρό. Ίσως λίγοι περίμεναν πως θα ήμασταν ανταγωνιστικοί. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Επίσης είναι μεγάλη η ικανοποίηση μου για το ότι μετά το τέλος του αγώνα είδα σκυθρωπά πρόσωπα από τους παίκτες μου, παρά το γεγονός ότι δεν ήταν ένα ματς που είχαμε μαρκάρει ότι πρέπει να πάρουμε τους δύο βαθμούς. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον ΑΡΗ για την πολύ μεγάλη νίκη του στο Καζάν και γενικότερα για την πολύ καλή του πορεία στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο”.

Ο Δημήτρης Κακλαμανάκης δήλωσε: “Η ομάδα ήταν προετοιμασμένη. Δούλεψε όλη την εβδομάδα. Κάναμε μια καλή εμφάνιση αλλά το αποτέλεσμα δε μας δικαίωσε. Ο Άρης είναι πολύ καλή ομάδα και θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Ευχαριστώ τον κόσμο που για μία ακόμη φορά έδωσε δυναμικό παρών”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …