Κεντρική Basket League Άρης “Δεν υπάρχουν λόγια”

“Δεν υπάρχουν λόγια”

Delinikolas Cohen

Delinikolas-Cohen

Στο eBasket μίλησε μετά το τέλος του αγώνα του Άρη με τον ΠΑΟΚ, ο Τζέικ Κοέν. Ο άσσος των “κιτρινόμαυρων”, σχολίασε την αναμέτρηση με τον “Δικέφαλο του Βορρά”, ενώ αναφέρθηκε στα σημείακλειδιά που οδήγησαν στη νίκη. Παράλληλα, μίλησε για το γεγονός ότι σε κάθε παιχνίδι υπάρχει και διαφορετικός πρωταγωνιστής και τέλος εξήρε την παρουσία του κόσμου στο Nick Galis Hall.

Αναλυτικά όσα μας δήλωσε ο Τζέικ Κοέν:
Για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ: “Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη πρώτα απ’ όλα και στη συνέχεια πολύ εντυπωσιασμένος από την ομάδα μας. Ήταν μία εξαιρετική ομαδική νίκη, όλοι συνεισέφεραν. Ο ένας βοηθούσε τον άλλο κάθε φορά που κάποιος έκανε λάθος. Ήταν ένα παιχνίδι με σερί. Κάποια διαστήματα οι αντίπαλοι έκαναν το δικό τους σερί κι εμείς απαντούσαμε με τον ίδιο τρόπο. Θα έλεγα ότι ήταν μία εξαιρετική ομαδική εμφάνιση από την αρχή μέχρι το τέλος. Είχαμε φυσικά κάποια άσχημα διαστήματα στην απόδοσή μας αλλά τα διορθώσαμε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Κρατάμε τα καλά μας διαστήματα που μας έδωσαν τη νίκη. Ο ΠΑΟΚ πάλεψε πολύ σκληρά κι αυτό έκανε τον αγώνα πολύ όμορφο. Στο τέλος πήραμε τη νίκη την οποία πιστεύω οτι αξίζαμε“.

Για τα σημεία-κλειδιά που οδήγησαν στη νίκη: “Παίξαμε με μεγάλη ενταση, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Κερδίσαμε τη μάχη των ριμπάουντ, δεν ξέρω ακριβώς πόσα πήραμε στο τέλος αλλά όλοι οι παίκτες πάλευαν σε κάθε μπάλα. Ο Σίμτσακ ήταν εξαιρετικός όσο ήταν στο παρκέ, το ίδιο ο Οκάρο Ουάιτ και ο Τζαμέλ Χάγκινς. Πήραμε όλα τα ριμπάουντ στις κρίσιμες φάσεις όταν τα χρειαζόμασταν κι αυτό είναι πολύ σημαντικό όταν ανανεώνεις τις επιθέσεις σου”.

Για το γεγονός που κάθε φορά υπάρχει και άλλος πρωταγωνιστής: “Είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα της ομάδας μας. Έχουμε 6-7 παίκτες που μπορούν σε κάθε παιχνίδι να βάλουν 20 πόντους κι αυτό προβληματίζει τις άμυνες, δεν ξέρουν ποιος θα είναι αυτός που θα τους “πληγώσει” και σε ποιον θα πρέπει να επικεντρωθούν. Σήμερα ο Οκάρο (Ουάιτ) ήταν εξωπραγματικός αλλά στο επόμενο παιχνίδι μπορεί να είναι κάποιος άλλος. Είναι πολύ καλό που έχουμε παίκτες ικανούς να κάνουν τέτοιες εμφανίσεις“.

Για τον κόσμο: “Είναι απίστευτο. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν αυτό που έζησα σήμερα. Μας έδωσαν ενέργεια, μας κάνουν να παίζουμε πιο σκληρά και να παλεύουμε σε κάθε φάση γιατί καταλαβαίνουμε πόσο πολύ στηρίζονται σε μας. Η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική και οι φίλαθλοι μας βοήθησαν 100% να πάρουμε τη σημερινή νίκη“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (26/4)

Τα φώτα σε Ολυμπιακό και Περιστέρι Τέσσερα παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό π…