Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Χαιρετισμός από Χαλβατζάκη

Χαιρετισμός από Χαλβατζάκη

chalvatzakis

Η νέα αγωνιστική περίοδος της Α1 ξεκινάει αύριο (10/10) και ο Γιώργος Χαλβατζάκης θέλησε να απευθύνει χαιρετισμό πριν το πρώτο τζάμπολ. Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ ευχήθηκε υγεία σε όλους, υπογράμμισε την προσδοκία για την πραγματοποίηση ενός από τα ανταγωνιστικότερα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών και ξεκαθάρισε πως θα κάνει το παν για να προστατευθεί η προσπάθεια των ΚΑΕ.

Αναλυτικά:

“Εύχομαι σε όλες τις ΚΑΕ, τους αθλητές, τους προπονητές και σε όλους όσους συμμετέχουν στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ υγεία και καλό πρωτάθλημα. Πρέπει να έχουμε πάντα στο μυαλό μας ότι οι φίλαθλοι περιμένουν από εμάς άψογη συμπεριφορά, αξιόπιστο και θεαματικό πρωτάθλημα.

Το νέο πρωτάθλημα αρχίζει με την προσδοκία να είναι ένα από τα καλύτερα και πιο ανταγωνιστικά των τελευταίων ετών. Όλες οι ΚΑΕ έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια για να παρουσιάσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο ΕΣΑΚΕ θα κάνει το παν για να προστατεύσει την προσπάθεια των ομάδων και να μην στερηθεί η πλειοψηφία των φιλάθλων την δυνατότητα να απολαύσει από κοντά το 24ο επαγγελματικό πρωτάθλημα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον χορηγό μας, τα Ελληνικά ΛαχείαΣΚΡΑΤΣ και τις συνδρομητικές πλατφόρμες NOVA και ΟΤΕ TV που καλύπτουν τηλεοπτικά τους αγώνες γιατί μας δίνουν την δυνατότητα να βελτιώνουμε συνεχώς την Basket League ΣΚΡΑΤΣ, ώστε να παραμένει το ελληνικό πρωτάθλημα ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Έκτακτη ΓΣ για εκλογή νέου Προέδρου!

Ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε να προχωρήσει σε έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 18 Μαρτίου, με σκοπό την …