Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Α' ΕΣΚΑ “Αξιέπαινοι οι παίκτες μου”

“Αξιέπαινοι οι παίκτες μου”

Δεσποτάκης

despotakis

Η Δάφνη Δαφνίου διατήρησε το αήττητο της στην Α’ ΕΣΚΑ, περνώντας νικηφόρα και από μια δύσκολη έδρα, όπως αυτή του Αιγάλεω. Ο τεχνικός των νικητών, Μάριος Δεσποτάκης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΣΚΑ, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα του, ανέλυσε την προετοιμασία που έγινε και στάθηκε στην αλλαγή “διακόπτη”, στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

-Κόουτς, ποιος μπορεί να σταματήσει τη Δάφνη;
“Η ομάδα είναι καλή, αλλά υπάρχουν κι άλλες καλές ομάδες. Εξετάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν θα έλεγα ποιος μπορεί να μας σταματήσει, εμείς απλά παίζουμε το κάθε ματς. Και ο αγώνας με το αγώνας με το Αιγάλεω, όπως και οι προηγούμενοι, ήταν πολύ καλά παιχνίδια”.

-Ποιο ήταν το μυστικό της νίκης στο Αιγάλεω;
“Εμείς έχουμε χτίσει την ομάδα μας πάνω στην άμυνα, βασιζόμαστε σε αυτό, ξεκινάμε και τελειώνουμε εκεί. Στο πρώτο ημίχρονο, δεν κάναμε τίποτα από όσα έχουμε πει και υπεύθυνος είμαι εγώ γι’ αυτό, που κάτι δεν πήγε καλά. Στο δεύτερο μέρος, το διορθώσαμε, παίξαμε καλή άμυνα, δεχθήκαμε μόνο 23 πόντους και κερδίσαμε”.

-Περάσατε βέβαια από μία σκληρή έδρα.
“Το Αιγάλεω είναι καλή ομάδα, με κόσμο και ο κόσμος επηρεάζει. Παρ’ όλα αυτά, όταν κάνεις πρωταθλητισμό με μία ομάδα, πρέπει να αντεπεξέρχεσαι σε οποιεσδήποτε συνθήκες και να βλέπεις τέτοιους αγώνες ως πρόκληση. Εμείς στο πρώτο ημίχρονο, όπως προείπα, δεν είχαμε συγκέντρωση. Στο ημίχρονο όμως, τα παιδιά αποφάσισαν ότι πρέπει να κάνουν το κάτι παραπάνω και το έκαναν”.

-Πόσο δύσκολο είναι για μία ομάδα σαν την Δάφνη Δαφνίου, που φιλοδοξεί να φτάσει ψηλά, να αντιμετωπίζει ομάδες με βαριά φανέλα;
“Το Αιγάλεω το σεβόμαστε πολύ, έχει μακρά ιστορία στο μπάσκετ κι όχι μόνο με την παρουσία στην Α1, αλλά όλα τα χρόνια, με συμμετοχή στα τοπικά πρωταθλήματα, στις εθνικές κατηγορίες. Δουλέψαμε και σε αυτό το κομμάτι κάποια πράγματα, ώστε να το διαχειριστούμε σωστά στο μυαλό μας. Στην αρχή δεν το καταφέραμε, στην συνέχεια το καταφέραμε. Τα παιδιά κάνουν μεγάλη προσπάθεια”.

Στο τέλος, μάλιστα, αποκάλυψε ότι “Λόγω της βροχής είχαμε πρόβλημα με το γήπεδο και ήρθαν τα παιδιά να κάνουν προπόνηση 12 η ώρα το βράδυ, σε ένα άλλο γήπεδο, για να είμαστε έτοιμοι, ενόψει του ματς με το Αιγάλεω. Οι παίκτες μου είναι αξιέπαινοι και είναι οι πρωταγωνιστές“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Από την ΚΑΠ στα Μελίσσια ο Παρασκευόπουλος (pic)

Τα Μελίσσια ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βασίλη Παρασκευόπουλου Σε μία σημαντική μεταγραφι…