Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Απρόβλεπτη ομάδα” (vid)

“Απρόβλεπτη ομάδα” (vid)

olympiakos tsairelis

olympiakos-tsairelis

Ο Ολυμπιακός, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, ενόψει του αγώνα της πρεμιέρα στην Ευρωλίγκα με την Τσεντεβίτα και ο Μιχάλης Τσαϊρέλης μίλησε στο επίσημο διαδικτυακό κανάλι των “ερυθρολεύκων” στο Youtube, εγκαινιάζοντας τη “Red Euroleague” που θα μεταδίδεται, μέσω του επίσημη καναλιού των “Πειραιωτών“.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Αρχικά, ρωτήθηκε για το βαθμό ετοιμότητάς τους κι αφού ξεκαθάρισε πως η ήττα τους από τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ για το Κύπελλο Ελλάδας ήτανκακή παρένθεση“, πρόσθεσε: “Όπως ξέρουμε είναι το τρίτο παιχνίδι που παίζουμε όλοι μαζί, οπότε λογικό είναι η ομάδα όσο περνούν τα παιχνίδια να δείχνει και καλύτερο πρόσωπο. Πιστεύω ότι δεν έχουμε δείξει ακόμα το μπάσκετ που μπορούμε να παίζουμε και όχι το καλύτερο δυνατό πρόσωπο. Συνεχίζουμε να κοιτάμε μπροστά και νομίζω ότι έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, να βελτιωθούμε και να δούμε τις αδυναμίες μας”. Είπε ακόμα…

Για την Τσεντεβίτα: “Είναι απρόβλεπτη ομάδα, έχει έμπειρους παίκτες και καλούς. Είναι ένα πάντρεμα νεανικών παικτών με έμπειρων κι έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Έχουν δυνατά ψηλά κορμιά, έχουν γρήγορους περιφερειακούς. Το πλάνο δεν αλλάζει, ξεκινάμε στην άμυνα, αυτές τις ημέρες κοιτάξαμε κάποια λάθη που κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια για να τα διορθώσουμε. Πρέπει να βρούμε τους αυτοματισμούς μας”.

Για τον καλύτερο παίκτη της Τσεντεβίτα: “Εγώ θα διάλεγα το Ζόριτς. Έχει παίξει πάρα πολλά χρόνια στο καλύτερο επίπεδο. Είναι έμπειρος παίκτης και κάνει πάρα πολλά πράγματα στο γήπεδο”.

Για τα Δύο Αοράκια: “Η αλήθεια είναι ότι το περιμέναμε φιλόξενο και είναι λογικό. Έχω ξανάρθει εδώ. Είναι ωραίο που έρχεται μια ομάδα της Ευρωλίγκας, τους περιμένουμε στο γήπεδο και θέλουμε να γεμίσει. Είναι πολύ όμορφο και μπασκετικό γήπεδο. Μου αρέσει πάρα πολύ. Έχω παίξει άλλες δύο φορές εδώ”.

Για τους υπόλοιπους αντιπάλους του Ολυμπιακού στον όμιλο: “Νομίζω ότι δεν κοιτάμε τους αντιπάλους. Κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, γιατί η χρονιά είναι τεράστια και κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Πρέπει κάθε ματς να το βλέπουμε σαν τελευταίο. Είναι επικίνδυνος όμιλος, μπορούν να γίνουν πολλές εκπλήξεις. Υπάρχουν καλές ομάδες και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι”.

Για την κατάσταση, στην οποία βρίσκεται ο ίδιος: “Είναι σαν να ξεκινάει φέτος η χρονιά μου. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμένα και το περιμένω πώς και πώς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Κάνααν: «Να μείνουμε ενωμένοι και να μην γίνουν λάθη»

Ο Αϊζάια Κάνααν θέλει από την ομάδα του ενότητα, στο Βελιγράδι Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού…