Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Ανανέωση χορηγίας

Ανανέωση χορηγίας

male affair paok

male_affair_paok

Σε άλλη μία ανανέωση χορηγίας προχώρησε ο ΠΑΟΚ. Όπως ανακοίνωσε επίσημα η “ασπρόμαυρη” ΚΑΕ, το κατάστημα “Male Affair“, θα είναι και για τη φετινή χρονιά αυτό που θα προμηθεύει τον πολιτικό ιματισμό του τεχνικού τιμ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Στα πλαίσια του επίσημου Χορηγικού Προγράμματος της ομάδας, η Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα ανδρικής ένδυσης «MALE AFFAIR» στην Οδό Αιγαίου 29 στην Καλαμαριά, ως αποκλειστικού Επίσημου Προμηθευτή Πολιτικού Ιματισμού του Τεχνικού Team της ομάδας μας.

Με αφορμή τη συνεργασία της «MALE AFFAIR» με την Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. προσφέρουμε έκπτωση -15% στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μπάσκετ της φετινής αγωνιστικής περιόδου (η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες και αφορά όλο το έτος με εξαίρεση τις επίσημες περιόδους εκπτώσεων).

Παρουσίαση του καταστήματος ανδρικής ένδυσης MALE AFFAIR

Το κατάστημα ανδρικής ένδυσης «MALE AFFAIR» διαθέτει επώνυμες casual, business & ceremonial προτάσεις για τον σύγχρονο καταναλωτή. Επίσης, παρέχει εξειδικευμένη collection γάμου, διατηρεί τη δυνατότητα μεμονωμένης παραγγελίας στα μέτρα σας και διαθέτει τη συλλογή του και σε XXL μεγέθη.

Με απαραίτητες προϋποθέσεις την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και την προσωπική εξυπηρέτηση των πελατών, διατηρεί τη βέλτιστη δυνατή σχέση μεταξύ ποιότητας και τιμής. Ο σεβασμός προς τον καταναλωτή και η εμπιστοσύνη σας απέναντί μας αποτελούν βασικές αξίες της εταιρίας.

Πληροφορίες:
Τηλ.: 2310.434301
Website: www.maleaffair.com
Facebook: www.facebook.com/maleaffair
Διεύθυνση: Αιγαίου 29, Καλαμαριά – Θεσσαλονίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…