Κεντρική Basket League ΑΕΚ Ανακοίνωσε Μανωλόπουλο

Ανακοίνωσε Μανωλόπουλο

manolopoulos paok

manolopoulos-paok

Το γράψαμε; Ισχύει!

Η ΚΑΕ ΑΕΚ επισημοποίησε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο. Ο 45χρονος τεχνικός, έτσι, όπως σας είχαμε ενημερώσει, θα πλαισιώσει το επιτελείο των συνεργατών του Ντράγκαν Σάκοτα.

Η ανακοίνωση της κιτρινόμαυρηςΚΑΕ:

“Η διοίκηση της ΑΕΚ ανακοινώνει, ότι συμφώνησε σήμερα (22/10) με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016.

Ο 45χρονος προπονητής θα πλαισιώσει το επιτελείο των συνεργατών του Ντράγκαν Σάκοτα.

Ο Μανωλόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του ως βοηθός προπονητή στο Περιστέρι την περίοδο 2004-2005. Επόμενος σταθμός ως βοηθός προπονητή ο Μακεδονικός (2005-2006). Από το 2006 έως το 2011 παρέμεινε στο Μαρούσι, ενώ την περίοδο 2011-2012 προσελήφθη από τον Άρη. Τα τελευταία τρία χρόνια κάθισε στο πάγκο του Παναθηναϊκού ως βοηθός προπονητή τις δύο πρώτες χρονιές, ενώ ανέλαβε χρέη προπονητή στα πλέι – οφ του Πρωταθλήματος της Basket League ΣΚΡΑΤΣ την περίοδο 2014-2015.

Υπήρξε μέλος του τεχνικού επιτελείου της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ 2011 και στο Προολυμπιακό Τουρνουά 2012.

Τι δήλωσε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος στο aekbc.gr: “Με τον ερχομό μου στην ΑΕΚ συνεχίζω σε πολύ υψηλό επίπεδο. Ήλθα σε μια μεγάλη ομάδα, με μεγάλες προοπτικές. Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής, που εντάχθηκα στην οικογένεια της ΑΕΚ και που συμμετέχω στο πλάνο της ΑΕΚ. Ευχαριστώ τον πρόεδρο, τον κύριο Μάκη Αγγελόπουλο. Ευχαριστώ τον “δάσκαλο” Ντράγκαν Σάκοτα για την ευκαιρία, που μου δίνει να συνεργαστώ μαζί του”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…