Κεντρική Basket League Άρης “Άμυνα, ριμπάουντ και λάθη”

“Άμυνα, ριμπάουντ και λάθη”

priftis

priftis

Μετά το δύσκολο παιχνίδι στην Τραπεζούντα, για το Γιούροκαπ, ο Άρης ετοιμάζεται για ακόμα έναν απαιτητικό εκτός έδρας αγώνα, κόντρα στον Αρκαδικό. Ο τεχνικός των “κιτρινόμαυρων”, Δημήτρης Πρίφτης, στάθηκε στην κούραση από τα συνεχόμενα ταξίδια αλλά και το υψηλό βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης:

“Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι δεδομένων των συνθηκών, καθώς έχουμε να διαχειριστούμε την κούραση. Ήταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα για εμάς με απανωτά ταξίδια τα οποία σίγουρα έχουν συσσωρεύσει κούραση στους παίκτες. Αναμφίβολα και από άποψη τακτικής η προετοιμασία μας δεν είναι αυτή που θα έπρεπε.

Παρόλα αυτά με βάση τα δεδομένα προετοιμαστήκαμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να αντιμετωπίσουμε μια πολύ φιλόδοξη ομάδα. Είναι μεν νεοφώτιστη, αλλά έχει δείξει καλά δείγματα. Στο παιχνίδι της πρεμιέρας ήταν πάρα πολύ ανταγωνιστική. Έφτασε σχεδόν να απειλήσει το παιχνίδι και μάλιστα σε εκτός έδρας αναμέτρηση.

Από την πλευρά μας χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση, προσήλωση στα βασικά κομμάτια που αφορούν οποιοδήποτε παιχνίδι και έχουν να κάνουν με τα λάθη, την συγκομιδή των ριμπάουντ και την αμυντική συνέπεια“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…