Κεντρική Ελλάδα ΠΣΑΚ “Αλλαγή ψυχολογίας”

“Αλλαγή ψυχολογίας”

giorgos apostolidis

giorgos apostolidis

Ύστερα από τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα, ο Ηρακλής κατόρθωσε να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στην Α2, επικρατώντας με 65-60, του Περιστερίου. Ένας εκ των κορυφαίων, ήταν ο Γιώργος Αποστολίδης, που σημείωσε 12 πόντους, και παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ, όπου αναφέρθηκε στην αλλαγή ψυχολογίας, που έφερε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία της ομάδας, ενώ μίλησε και για το επερχόμενο παιχνίδι, στο Ψυχικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

– Γιώργο, θεωρείς ότι η απόδοσή σας στο τρίτο δεκάλεπτο, έκρινε ουσιαστικά το παιχνίδι με το Περιστέρι; Που υπερτερήσατε;
“Προερχόμασταν από τρία αρνητικά αποτελέσματα και θέλαμε να βρούμε την πρώτη μας νίκη, διψούσαμε γι’ αυτή. Στο τρίτο δεκάλεπτο παίξαμε εξαιρετικό μπάσκετ. Γενικώς όμως, είχαμε πολλά καλά διαστήματα στο παιχνίδι, παίξαμε ομαδικά και βγάλαμε καλές φάσεις. Νομίζω το κλειδί ήταν η θέληση και η συμπεριφορά που βγάλαμε στο παιχνίδι. Ήταν κάτι που δεν βγάλαμε στα προηγούμενο ματς”.

– Τι πρόλαβε να αλλάξει μέσα σε μία εβδομάδα ο Βαγγέλης Αλεξανδρής;
“Ο κόουτς μας βοήθησε κυρίως ψυχολογικά, ενώ άλλαξε και κάποια πράγματα στην τακτική. Πρώτα απ’ όλα όμως, ήταν η ψυχολογία, μας είπε να βάλουμε μία τελεία και να κάνουμε μία καινούργια αρχή. Αυτό φάνηκε από τα πρώτα λεπτά που ξεκινήσαμε με ένα σερί 11-0. Στη συνέχεια, παραμείναμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας και πήραμε τη νίκη”.

– Ξεκινώντας το πρωτάθλημα, τι βάζατε ως στόχο για την εφετινή σεζόν;
“Εφέτος το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο, έχει πολλές καλές ομάδες. Σαν στόχο, έχουμε βάλει να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Πιστεύω ότι με το ρόστερ που έχουμε μπορούμε να φθάσουμε ψηλά. Αυτό όμως, πρέπει να το αποδείξουμε στην πράξη και όχι στα λόγια”.

– Τώρα ακολουθεί το παιχνίδι με το Ψυχικό. Τι πρέπει να προσέξετε για να πάρε το διπλό;
“Είναι ένα δύσκολο ματς στην Αθήνα, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Όλοι γνωρίζουν ότι το Ψυχικό έχει πολύ καλή ομάδα. Από εκεί και πέρα, εμείς θέλουμε να πάρουμε φόρα και να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε με το Περιστέρι. Πάμε για να κερδίσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΣΑΚ

Δειτε επισης

ΠΣΑΚΚ: Νέος πρόεδρος ο Χρυσικόπουλος

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΣΑΚΚ. Οι εκλογές που έγιναν χθες στον ΠΣΑ…