Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Βραβεύτηκαν οι Έφηβοι (pics)

Βραβεύτηκαν οι Έφηβοι (pics)

ethniki efivon-vraveusi

Την Εθνική Εφήβων, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βόλου, βράβευσε η μεγάλη χορηγός των Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ, Eurobank, σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (08/09), στο ξενοδοχείο Caravel. Το παρών έδωσε ο πρόεδρος της ΕΟΚ, παράγοντες της τράπεζας, το τεχνικό επιτελείο και οι περισσότεροι αθλητές της ομάδας πλην των Νίκου Δίπλαρου, Βασίλη Μουράτου, Βασίλη Χρηστίδη και Δημήτρη Φλιώνη λόγω των ανειλημμένων υποχρεώσεών τους με τις ομάδες τους.

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, πήρε πρώτος τον λόγο, υπογραμμίζοντας: “Αγαπητοί φίλοι του ελληνικού μπάσκετ. Το φίλοι πηγαίνει και στους διοικούντες την Eurobank. Το 2001 το ελληνικό μπάσκετ ήταν σε μια κρίσιμη καμπή. Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο και οικονομικά, εμφανίστηκε η Eurobank και η συμβολή της είναι πολύ σημαντική. Χωρίς τη βοήθεια της Eurobank η πορεία αυτή θα ήταν αδύνατη. Φτάσαμε σε μεγάλες επιτυχίες και συνεχίζουμε. Θα ήθελα να συγχαρώ τα παιδιά και το τεχνικό επιτελείο και για την πρωτιά και η συμβολή της Eurobank καθοριστική.

ethniki efivon-vrabeusi

Προχωράμε μαζί, ο ένας αγκαλιάζει τον άλλον. Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τη Eurobank για τη συμβολή της στον αθλητικό και στο ελληνικό μπάσκετ. Χωρίς τη συμβολή της το ελληνικό μπάσκετ δεν θα είναι ψηλά. Εκφράζω τη βεβαιότητα ότι θα συναντηθούμε πολύ γρήγορα σε μια νέα γιορτή”.

Εν συνεχεία, ο προπονητής της Εθνικής Εφήβων, επεσήμανε πως: “Οι εθνικές ομάδες για το ελληνικό μπάσκετ είναι η βιτρίνα. Είμαστε περήφανοι που είμαστε μέλη αυτών, πόσω μάλλον όταν μάλιστα συνδυάζονται με επιτυχίες. Πίσω από τη βιτρίνα υπάρχουν πολλοί που εργάζονται και είναι οι αφανείς ήρωες. Ευχαριστούμε την Eurobank που είναι κοντά και στα εύκολα και στα δύσκολα. Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα μας στηρίχθηκε στην άμυνα. Η άμυνα στο μπάσκετ είναι λεφτά στην τράπεζα είχε πει ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που τα τελευταία χρόνια το ελληνικό μπάσκετ έχει τη δική του Τράπεζα την Eurobank”.

ethniki efivon-vraveusi1

Ο διευθύνων σύμβουλος της Eurobank, Φωκίων Καραβίας, πήρε το λόγο: “Συγχαρητήρια στην εθνική εφήβων για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Είμαστε περήφανοι που το λογότυπο της Eurobank βρίσκεται στις φανέλες σας. H Eurobank βρίσκεται κοντά στο ελληνικό μπάσκετ εδώ και 15 χρόνια και μένουμε υποστηρικτές της προσπάθειας. Το μπάσκετ είναι απόδειξη ότι η Ελλάδα μπορεί. Αποτελεί προνόμιο της Eurobank να είναι υποστηρικτής του ελληνικού μπάσκετ”.

Ο κ. Καραβίας, έδωσε βραβεία στους παίκτες της εθνικής ομάδας και το προπονητικό τιμ και ο Νικόλαος Καραμουζης, πρόεδρος του Δ.Σ. της Eurobank, παρέδωσε ένα αγαλματίδιο στον αρχηγό Βασίλη Χαραραμπόπουλο που που σχεδιάστηκε ειδικά για την εθνική εφήβων και απεικονίζει τη Νίκη.

charalampopoulos-vraveusi

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Διαμαντίδης – Καλεσμένος της Κυπριακής Ομοσπονδίας

Καλεσμένος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης ήταν ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος…