“Βατή η κλήρωση”

Nikos Argiropoulos

 

Nikos Argiropoulos

Ικανοποιημένοι από την κλήρωση του πρωταθλήματος της Basket League, έμειναν στον Απόλλωνα Πατρών, όπως δήλωσαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, ο τεχνικός της ομάδας Θανάσης Παπαχατζής και ο αρχηγός της, Νίκος Αργυρόπουλος.

Αναλυτικά:
“Σημασία έχει περισσότερο να ξέρουμε με ποια ομάδα θα παίξουμε στην πρεμιέρα, έτσι ώστε να μπορέσουμε σιγά σιγά να συλλέξουμε τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε για τον αντίπαλό μας για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι. Είναι δεδομένο ότι θα παίξουμε με όλες τις ομάδες εντός και εκτός και στόχος μας είναι σε όλα τα παιχνίδια να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικούμε μέχρι τέλους τη νίκη. Άλλωστε, το ζητούμενο είναι να έχουμε διάρκεια και όσο προχωράει η σεζόν να παρουσιαζόμαστε και πιο αξιόμαχοι“.

Ο αρχηγός Νίκος Αργυρόπουλος, μιλώντας εκ μέρους των παικτών, ανέφερε: “Θεωρώ βατή και καλή την κλήρωση. Δουλεύουμε πολύ σκληρά από τις 17 Αυγούστου και είμαι αισιόδοξος ότι θα εμφανιστούμε έτοιμοι στο πρώτο παιχνίδι. Άλλωστε, αυτό που θέλουμε είναι να βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι και να φθάσουμε στο φινάλε στους στόχους που έχουμε θέσει για τη φετινή σεζόν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…