Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Το μήνυμα του “τριφυλλιού”

Το μήνυμα του “τριφυλλιού”

triantopoulos

triantopoulos

Ο Παναθηναϊκός έχει όλη την καλή διάθεση να συνεργαστεί με όλες τις ομάδες, ώστε να αναβαθμιστεί το ελληνικό μπάσκετ, στέλνοντας μήνυμα ενότητας προς όλες τις κατευθύνσεις, μέσω των δηλώσεων του Τάκη Τριαντόπουλου στην κλήρωση του πρωταθλήματος.

Ο Διεθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τόνισε: “Εμείς ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχουμε το θάρρος να ζητήσουμε συγγνώμη, από όσους θεωρούν ότι τους αδικήσαμε. Καλούμε, λοιπόν, σε μια κοινή προσπάθεια για την προστασία του αθλήματος που αγαπάμε. Να αναβαθμίσουμε το προϊόν μας, να το κάνουμε πιο ελκυστικό.

Οι οικογένειες και τα παιδιά πρέπει να πηγαίνουν στο γήπεδο, να σταματήσουμε τη βία, να παρακολουθούν οι φίλαθλοι των δυο ομάδων τους αγώνες μαζί, χωρίς ακρότητες και βίαια επεισόδια! Το βλέπουμε στο εξωτερικό και το ζηλεύουμε! Ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός, έχουμε σταματήσει να απαντάμε σε προκλήσεις. Οι μάχες πρέπει να δίνονται στο παρκέ και πάντα σε αγωνιστικά πλαίσια. Ο αγώνας πρέπει να κερδίζεται στο γήπεδο. Μπορούμε και πρέπει να συνεργαστούμε με όλους για το κοινό καλό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Πένθος για τον Εργκίν Αταμάν – Συλλυπητήρια από την ΚΑΕ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του πατέρα του Εργκίν Αταμάν. Βαρύ πένθος για την …