Κεντρική Διεθνή “Τι σημαίνει ΑΕΚ”

“Τι σημαίνει ΑΕΚ”

Ivkovic Sakota

Ivkovic-Sakota

Ενθουσιασμένος είναι ο Ντούσαν Ίβκοβιτς για την επιστροφή του στην Ελλάδα και -μιλώντας στην κάμερα του ΟΤΕ TV– γνωστοποίησε πως πριν από την έναρξη του αγώνα με την “Ένωση”, εξήγησε στους παίκτες του τι σημαίνει ΑΕΚ.

Αρχικά, ο “Ντούντα” δήλωσε: “Υπάρχουν πάρα πολύ όμορφα συναισθήματα. Πέρασαν 15 χρόνια και, εκτός από τους τίτλους, παραμένουν φίλοι και συναισθήματα. Δέχθηκα λίγο δύσκολα -λόγω φορτωμένου προγράμματος- να έρθουμε για το φιλικό προτού αρχίσει η σεζόν αλλά έδωσα στους παίκτες να καταλάβουν τι σημαίνει ΑΕΚ”.

Για την επιστροφή της ΑΕΚ στο προσκήνιο: “Για το ελληνικό μπάσκετ έχει μεγάλη σημασία που ξεκινά η ΑΕΚ τη σεζόν με τον Ντράγκαν Σάκοτα, ο οποίος έχει τόσες εμπειρίες. Εύχομαι τα καλύτερα για την ΑΕΚ. Είμαι πολύ τυχερός που βρίσκομαι εδώ. Η ΑΕΚ έχει μια μεγάλη παράδοση”.

Για τον φετινό στόχο της Εφές: “Δύσκολα θα πούμε για προσδοκίες. Έχουμε πέντε νέους παίκτες και κάποιους τραυματισμούς, περίμενα να έχουμε βάση από πέρυσι ώστε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Κατακτήσαμε το κύπελλο, παίξαμε στον τελικό του πρωταθλήματος, όπως και στους “8” της Ευρωλίγκα με τη Ρεάλ. Η ομάδα θέλει λίγο χρόνο. Εχουμε έξι εβδομάδες μαζί αλλά θέλουμε πολλή δουλειά ακόμα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…