Κεντρική Eurobasket “Θέμα μυαλού”

“Θέμα μυαλού”

kaimakoglou profil pagkosmio

kaimakoglou-profil-pagkosmio
Ο Κώστας Καϊμακόγλου κρατά χαμηλούς τόνους ενόψει της συνέχειας του Ευρωμπάσκετ υπογραμμίζοντας πως η νίκη κόντρα στην Κροατία δεν σημαίνει τίποτα. Ο 32χρονος φόργουορντ της Ούνιξ Καζάν, μάλιστα, τόνισε -αναφορικά με τον λίγο χρόνο συμμετοχής του- ότι όλα είναι “θέμα μυαλού”.

Αναλυτικά: “Θεωρώ ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα. Είναι μέρα για να χαλαρώσουμε, να καθαρίσει το μυαλό. Είδαμε και κάποια πράγματα για τη Γεωργία. Στα φιλικά, άλλωστε, κάναμε παρόμοιες νίκες με τέτοιου επιπέδου αντιπάλους. Πιστεύω ότι η νίκη δίνει αυτοπεποίθηση αλλά, ούτως ή άλλως, την είχαμε. Είμαστε ομάδα με εμπειρία και ξέρουμε ότι αυτή η νίκη δεν δίνει τίποτα”.

Σχετικά με τον χρόνο συμμετοχής του: “Είναι όλα θέμα μυαλού. Όταν κάθεσαι στον πάγκο, δεν πρέπει να απογοητεύεσαι. Οφείλεις να είσαι συγκεντρωμένος και να έχεις στο μυαλό ότι μπορείς να χρειασθεί να παίξεις για λίγο. Οι ομάδες που μπορούν να το κάνουν αυτό με τους παίκτες τους, θα πάνε μακριά. Σε όλους τους τομείς της ζωής να μπορείς να εκπαιδεύσεις το μυαλό, είναι σημαντικό. Πρέπει να δουλέψουμε με το μυαλό μας. Πρέπει σε αυτές τις ομάδες να ξέρουν οι παίκτες ότι τη μια ίσως αγωνιστούν 25 λεπτά και την άλλη καθόλου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…