Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Θέλουμε βελτίωση”

“Θέλουμε βελτίωση”

saloustros-filika-filiko-cibona-paok

Για τα φιλικά παιχνίδια του ΠΑΟΚ, αλλά και την προετοιμασία γενικότερα μίλησε ο Χρήστος Σαλούστρος. Ο άσσος του “Δικεφάλου του Βορρά”, τόνισε ότι η ομάδα δείχνει πολύ καλά στοιχεία στην επίθεση, ενώ υπογράμμισε την ανάγκη για βελτίωση. Ακόμα, σχολίασε ότι η ομάδα κάνει λάθη, τα οποία όμως θα διορθωθούν μέχρι την έναρξη των επισήμων αγώνων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Ήταν το δεύτερό μας παιχνίδι εδώ και η δεύτερή μας νίκη. Για μένα αυτά είναι τα πρώτα παιχνίδια που παίζω φέτος και η εκτίμηση που μπορώ να κάνω, είτε βλέποντας την ομάδα από έξω, είτε παίζοντας μέσα στο γήπεδο, είναι σίγουρα θετική. Η ομάδα έχει ομοιογένεια και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό, γιατί το βγάζουμε και στο γήπεδο. Είμαστε μία ομάδα που έχει αναμφισβήτητο ταλέντο στην επίθεση, με πολλά παιδιά που μπορούν να σκοράρουν, αλλά τα παιχνίδια κερδίζονται από την άμυνα κι αυτό που πρέπει να κρατήσουμε από το σημερινό παιχνίδι είναι και η προσπάθεια που κάναμε στην άμυνα.

Σίγουρα θέλουμε βελτίωση, σίγουρα η ομάδα κάνει λάθη και υπάρχουν τομείς που πρέπει να δούμε, αλλά νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο, έχουμε χρόνο μπροστά μας για να δουλέψουμε και να γίνουμε όπως πρέπει όταν θα ξεκινήσουν τα επίσημα παιχνίδια“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …