Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Τάκη, έχετε ξεφύγει

Τάκη, έχετε ξεφύγει

tsagronis3

Πώς το είπε ο Τάκης Τσαγκρώνης στη συνέντευξη που παραχώρησε σε αθλητικό ραδιόφωνο (φαντάζομαι πόσο ταλαιπωρήθηκε ο ραδιοφωνικός παραγωγός για να τον πείσει να μιλήσει…) χθες; “Η διοίκηση της ΟΔΚΕ έχει ξεφύγει και προσπαθεί να δημιουργήσει προβλήματα. Ελπίζω οι διαιτητές να συνειδητοποιήσουν πού τους οδηγεί η ηγεσία τους. Πάντοτε προσπαθούσαν να εφαρμόσουν το “διαίρει και βασίλευε“.

Σωστός ο Γενικός. Κι επειδή όντως κάποιοι έχουν ξεφύγει, θαυμάστε την οργάνωση (θα αντιληφθείτε ότι είναι το τελευταίο των προβλημάτων) της ΕΟΚ. Της ΕΟΚ (και) του κυρίου Τσαγκρώνη:

Φάρος – Λαύριο χθες (για το Κύπελλο) στο κλειστό Κερατσινίου και στο γήπεδο εμφανίστηκαν δύο τριάδες κριτών! Είδαν φως και μπήκαν; Όχι δα. Τρεις του Συνδέσμου Πειραιά, ορισμένοι από την ΚΕΔ/ΕΟΚ, και τρεις του Συνδέσμου Αθηνών ορισμένοι, από κάποιο μέλος της ΚΕΔ/ΕΟΚ, το οποίο -προφανώς- θεωρεί ότι παίζει μόνος του… μπάλα.

Αλήθεια, ποιος ορίζει κριτές στους αγώνες της ΕΟΚ; Όταν τελειώσει με τις δηλώσεις ο Πατρινός θα ασχοληθεί και -με τον τρόπο που μόνο αυτός γνωρίζει- θα λύσει τα πάντα. Δεν τελειώσαμε, η κωμωδία… τώρα ξεκίνησε!

Ο κομισάριος του αγώνα -και παλιός διαιτητής- Τάκης Σταύρου, δεν δεχόταν επ’ ουδενί να μιλήσει τηλεφωνικά με τον Αντιπρόεδρο της ΕΟΚ, για να λυθεί το θέμα. Όπως επ’ ουδενί δεν δεχόταν να αποκαλύψει ποιος έχει κάνει τον δεύτερο ορισμό (των Αθηναίων Κριτών), καθώς τον άλλο ορισμό (των Κριτών του Πειραιά) τον γνωρίζαμε: έγινε απευθείας από τη νέα ΚΕΔ/ΕΟΚ.
Προφανώς κι αυτός έχει ξεφύγει κύριε Τσαγκρώνη.

Πρώτος διαιτητής ο κ. Ανδρικόπουλος. “Νίπτω τας χείρας μου” είπε και συμπλήρωσε: “να αποφασίσει ο Κομισάριος“. Τί έκανε ο κ. Σταύρου; Κάλεσε την Αστυνομία για να απομακρύνει από το τραπέζι της Γραμματείας τους Πειραιώτες Κριτές, ανάμεσα τους και την Πρόεδρο του Συνδέσμου!
Κύριε Τσαγκρώνη, μάλλον έχετε ξεφύγει ομαδικώς.

Η ΕΟΚ, του κυρίου Τσαγκρώνη, θέλει να διατηρήσει τον έλεγχο της διαιτησίας, όταν δεν μπορεί να ορίσει Κριτές σε έναν αγώνα. Όταν Κριτές, που έχουν ειδοποιηθεί από την ΚΕΔ, η οποία ανήκει στην ΕΟΚ, κινδυνεύουν να περάσουν τη νύχτα στο αστυνομικό τμήμα.

Όσο πιο γρήγορα ψηφιστεί ο νέος Αθλητικός Νόμος και η διαιτησία περάσει στην ΟΔΚΕ, τόσο το καλύτερο για τον πολύπαθο χώρο. Αλλά το ζήτημα δεν είναι να σωθεί η διαιτησία. Το ζήτημα είναι να ξεκουμπιστούν οι Τσαγκρώνηδες. Αυτοί που πραγματικά έχουν ξεφύγει

Υ.Γ.: Ο παραγωγός, λέτε να τα πει αυτά στο ραδιόφωνο; Μπα…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Βαγγέλη Λιόλιο είσαι περήφανος για το έργο σου;

Νέα (σκληρή) ανακοίνωση από Φασούλα για Λιόλιο. Ο συνδυασμός «Πρώτα το Μπάσκετ» εξέδωσε άλ…