Κεντρική Basket League Άρης “Tα πάντα κρίνονται στα πλέι οφ”

“Tα πάντα κρίνονται στα πλέι οφ”

arvanitis

arvanitis-synentefxi

Την ΚΑΕ Άρης εκπροσώπησαν στην κλήρωση της Basket League ΣΚΡΑΤΣ ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, κ.κ. Λευτέρης Αρβανίτης και Δημήτρης Παπακυριάκης.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, δήλωσε μετά τη διαδικασία: “Η κλήρωση είναι πάντα μέρος του παιχνιδιού, όλοι παίζουν με όλους. Εμείς ως Άρης θεωρούμε ότι θα είμαστε και πρέπει να είμαστε έτοιμοι στην αρχή της σεζόν, αφού παίζουμε δύο ντέρμπι στην έδρα μας, με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα πάντα κρίνονται στα πλέι οφ, όπου ουσιαστικά αρχίζει το πρωτάθλημα. Θέλω να ευχηθώ καλή αγωνιστική χρονιά, υγεία στους πραγματικούς πρωταγωνιστές οι οποίοι είναι οι παίκτες και οι προπονητές, καλό κουράγιο στις διοικήσεις, γεμάτα γήπεδα και μηδενική ανοχή στη βία”.

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Δημήτρης Παπακυριάκης επισήμανε από την πλευρά του: “Αν συνυπολογίσουμε και τον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ, έρχονται τρία ντέρμπι στις αρχές της σεζόν. Είναι δύσκολα ματς, τα οποία είναι στην έδρα μας και αυτό που πρέπει να πρυτανεύσει είναι η ψυχραιμία. Να ευχηθούμε το καλύτερο για την ομάδα μας. Ο κόσμος και η διοίκηση να είμαστε όπως πρέπει κοντά στην ομάδα, γιατί τα πάντα κρίνονται στο τέλος“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…