Στη Nova τα φιλικά

Pao Panathinaikos Proponisi1

Pao-Panathinaikos-Proponisi1

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού συνεχίζεται στην Κίνα, εκεί όπου οι “πράσινοι” (στα πλαίσια του world tour της Ευρωλίγκα) θα τεθούν αντιμέτωποι με τους Zhejian Lions (28/09) και τους Guangdong Tigers (30/09), με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς στον πάγκο και άπαντες παρόντες (πλην του Λευτέρη Μποχωρίδη λόγω του τραυματισμού). Οι αναμετρήσεις του “τριφυλλιού” θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από τα κανάλια της Nova.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Τα φιλικά του μπασκετικού Παναθηναϊκού στην Κίνα είναι μόνο στα κανάλια Novasports!

Δείτε ζωντανά και αποκλειστικά στα αθλητικά κανάλια της Nova τη Δευτέρα 28/9 και την Τετάρτη 30/9 τους αγώνες προετοιμασίας του έξι φορές πρωταθλητή Ευρώπης.

Ο μπασκετικός Παναθηναϊκός ταξιδεύει στην Κίνα και τα κανάλια Novasports θα μεταφέρουν την εικόνα από την ασιατική χώρα! Οι φίλοι του έξι φορές πρωταθλητή Ευρώπης θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά δύο φιλικούς αγώνες προετοιμασίας με κινεζικές ομάδες, στο πλαίσιο της σειράς των αγώνων Euroleague World Tour 2015 που διοργανώνει ανά τον κόσμο η Euroleague Basketball.

Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου στις 14:35 την Zhejiang Lions. O αγώνας θα προβληθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη. Την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στις 15:00 η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς, θα αναμετρηθεί με την Guangdong Tigers. Το παιχνίδι θα προβληθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή. Και οι δύο αγώνες θα προβληθούν από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, καθώς και από το Web TV το www.novasports.gr (διαθέσιμο σε συνδρομητές Forthnet/Nova)”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αντίδραση και ισοφάριση ψάχνει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός στο 2ο ματς με τη Μακάμπι θέλει μόνο νίκη. Να διορθώσει ότι χάλασε στο 1ο π…