Κεντρική Basket League Άρης Συνέντευξη Τύπου και εκπλήξεις (vid)

Συνέντευξη Τύπου και εκπλήξεις (vid)

Nick Galis Cup

Nick Galis Cup

Ο Άρης κινείται σε ρυθμούς “Nick Galis Cup” και προετοιμάζεται πυρετωδώς για τη μεγάλη γιορτή. Έτσι, όπως έγινε γνωστό, αύριο (24/09) θα παραχωρηθεί συνέντευξη Τύπου σε γωνστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Παρόντες θα είναι οι προπονητές των τεσσάρων ομάδων που θα λάβουν μέρος στο τουρνουά (Άρης, Lokomotiv Cuban, Pinar Karsiyaka, Olimpija Ljubljana).

Παράλληλα, οι άνθρωποι των “κιτρινόμαυρων”, έκαναν γνωστό ότι θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις για όλους τους φιλάθλους, με τις λεπτομέρειες να αναμένεται να γίνουν γνωστές τις επόμενες ώρες.

Αναλυτικά:
“Η Άρης Κ.Α.Ε. ενημερώνει ότι την Πέμπτη 24/09, στις 16:30, θα γίνει συνέντευξη Τύπου για το 2ο Διεθνές Τουρνουά «Nick Galis Cup», το οποίο θα διεξαχθεί από τις 25 έως τις 27/09 στο «Nick Galis Hall». Η συνέντευξη Τύπου θα λάβει χώρα στην αίθουσα «Crystal Hall» του ξενοδοχείου Porto Palace.

Το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου θα δώσουν οι προπονητές και οι αρχηγοί των τεσσάρων ομάδων που θα πάρουν μέρος στο τουρνουά, τιμώντας τον Νίκο Γκάλη (Άρης, Lokomotiv Cuban, Pinar Karsiyaka, Olimpija Ljubljana).

* Μείνετε συντονισμένοι στις επίσημες σελίδες της Άρης Κ.Α.Ε. σε facebook, twitter, youtube και instagram, προκειμένου να ενημερωθείτε για τις εκπλήξεις που ετοιμάζει η Κ.Α.Ε. ενόψει του 2ου Διεθνούς Τουρνουά «Nick Galis Cup»”.

Δείτε το trailer της ΕΡΤ3 για το τουρνουά:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…