Κεντρική Basket League ΑΕΚ Σε απολογία ο Όρτον

Σε απολογία ο Όρτον

orton aek filiko

orton-aek-filiko

Σε απολογία θα κληθεί ο Ντάνιελ Όρτον, όπως ανακοίνωσε η ΑΕΚ. Ο Αμερικανός αθλητής έχει υποπέσει σε σωρεία ελαφρών και πολύ σοβαρών πειθαρχικών παραπτωμάτων και η διοίκηση της ΚΑΕ, τον κάλεσε να απολογηθεί για τις πράξεις του.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, η Ένωση θα διατηρήσει αυστηρή στάση σε τέτοια ζητήματα θέλοντας να διασφαλίσει τις αρχές που την διέπουν, σεβόμενη την ιστορία της. Νεότερα, αναφορικά με την έκβαση της υπόθεσης, θα γνωστοποιηθούν τις επόμενες ημέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η διοίκηση της ΑΕΚ ενημερώνει ότι ο Ντάνιελ Όρτον θα κληθεί σε απολογία για σειρά ελαφρών και πολύ σοβαρών πειθαρχικών παραπτωμάτων στα οποία υπέπεσε.

Η διοίκηση της ΑΕΚ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας, ότι πιστή στις δεσμεύσεις της θα συνεχίσει απρόσκοπτα την προσπάθεια της για επιστροφή στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης, αλλά έχοντας ως “οδηγό” τις αρχές που ιστορικά την διέπουν.

Είναι αυτονόητο ότι η φανέλα της ΑΕΚ είναι βαριά και αυτό καθιστά τον σύλλογο διαχρονικά ξεχωριστό. Όλοι όσοι ανήκουν στην ομάδα οφείλουν να τη σέβονται.

Τα αποδιδόμενα στον αθλητή παραπτώματα και η εν γένει συμπεριφορά του αθλητή, καθώς και οι συνέπειες αυτής, θα γνωστοποιηθούν κατά πρώτον στους εκπροσώπους του και ακολούθως θα δημοσιοποιηθούν. Γνώμονας για την απόφαση που θα ληφθεί, η προστασία της αγωνιστικής λειτουργίας της ομάδας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…