Κεντρική Basket League Άρης Προπόνηση με Πρίφτη

Προπόνηση με Πρίφτη

aris proponisi 21 09 2015 21092015 priftis

aris-proponisi-21-09-2015-21092015-priftis

Στις προπονήσεις επέστρεψαν σήμερα (21/09) οι παίκτες του Άρη μετά το ρεπό της Κυριακής. Μάλιστα, το πρόγραμμα των “κιτρινόμαυρων” περιλάμβανε διπλή προπόνηση παρουσία μάλιστα και του Δημήτρη Πρίφτη που επέστρεψε στη βάση του μετά το τέλος των υποχρεώσεων του με την εθνική μας ομάδα στο Ευρωμπάσκετ.

Οι σημερινές προπονήσεις έβγαλαν ένα θετικό και δύο αρνητικά νέα. Συγκεκριμένα, κανονικά προπονήθηκε ο Ντομινίκ Ουότερς που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωθε στον αστράγαλο, σε αντίθεση με τους Τζαμέλ Χάγκινς και Τάσο Δήμα που έμειναν στα πιτς.

Ο τεχνικός του Άρη, έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μιλώντας για την προετοιμασία του “θεού του πολέμου”, καθώς και το “Nick Galis Cup“.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Κατά τη διάρκεια της απουσίας μου, λόγω των υποχρεώσεων με την Εθνική Ομάδα, έγινε εξαιρετική δουλειά από το τεχνικό τιμ της ομάδας. Είμαστε σε καλό σημείο για τη δεδομένη χρονική περίοδο. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχουμε μπροστά μας πολλή και σκληρή δουλειά. Έχουμε πολλούς καινούργιους παίκτες και η προσπάθειά μας επικεντρώνεται στο να αφομοιώσουν τη φιλοσοφία της ομάδας. Στόχος είναι να «δεθούμε» εντός και εκτός παρκέ και τα μέχρι τώρα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά“.

Για το “Nick Galis Cup”: “Στο «Nick Galis Cup» θα δώσουμε τα πιο δυνατά, μέχρι τώρα, τεστ και θα δοκιμαστούμε απέναντι σε ομάδες επιπέδου Ευρωλίγκας, οπότε αυτοί οι αγώνες θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμοι ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεών μας“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…