Κεντρική Eurobasket Προπόνηση… γιόγκα (pic)

Προπόνηση… γιόγκα (pic)

iceland national team yoga

iceland-national team-yoga
Η Ισλανδία συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε Ευρωμπάσκετ και, μολονότι μετρά ήδη δύο ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, η παρουσία της είναι τουλάχιστον αξιοπρεπής. Οι “ψαράδες”, άλλωστε, έχουν τοποθετηθεί σε έναν εξαιρετικά δύσκολο όμιλο, με αντιπάλους τις Γερμανία, Ιταλία, Σερβία, Ισπανία και Τουρκία. Η ομάδα του Κρέγκ Πέντερσεν, πάντως, δεν σκοπεύει να… παραδοθεί εύκολα επιστρατεύοντας, έτσι, ακόμη και τη… γιόγκα!

Ναι, καλά διαβάσατε. Οι νησιώτες ξάπλωσαν στο παρκέ -κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησής τους ενόψει του αγώνα (08/09) κόντρα στους “πλάβι”- κάνοντας ασκήσεις γιόγκα υπό την καθοδήγηση ενός δασκάλου. Πρόκειται, λοιπόν, για ασκήσεις στις οποίες το σώμα “κοιμάται”, ωστόσο, οι αισθήσεις είναι “ξύπνιες”.

Iceland-Eurobasket-Yoga

Ενδεχομένως να προξενεί εντύπωση τούτη η προετοιμασία, εντούτοις, σύμφωνα με τους Ισλανδούς, αποτελεί κάτι συνηθισμένο και δημοφιλές στη χώρα τους.

Βέβαια, ασκήσεις γιόγκα κάνουν και οι κορυφαίες ομάδες στο ΝΒΑ. Δείτε μία φωτογραφία από την προπόνηση των Λος Άντζελες Κλίπερς.

yoga1

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…