Κεντρική Eurobasket “Πατάει καλά στο παρκέ”

“Πατάει καλά στο παρκέ”

Sloukas Skopia

Sloukas-Skopia

Έντονη ήταν η ενόχληση του Κώστα Σλούκα, για το γεγονός πως οι Σκοπιανοί δεν σεβάστηκαν τον ελληνικό Εθνικό ύμνο, ενώ, είπε πως η Εθνική “πατάει καλά στο παρκέ” και πως το παιχνίδι με την Κροατία είναι πολύ δυνατό τεστ.

Αναλυτικά:
Η αλήθεια είναι ότι υπήρχε άγχος, και λόγω της ιδιαιτερότητας του αγώνα. Ήμασταν φαβορί, κακά τα ψέματα. Είναι πολύ σημαντικό το ότι ξεκινήσαμε με το δεξί, η ομάδα θα βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι, η νίκη μας βοηθά και στον ψυχολογικό τομέα. Η Εθνική δείχνει να “πατάει” καλά”.

Όσον αφορά τον αποψινό αντίπαλο… “Υπάρχει η γνωστή… κόντρα με τα Σκόπια. Προσωπικά με πείραξε το ότι γιούχαραν στον Εθνικό μας ύμνο”, δήλωσε ο Σλούκας.

Αύριο η Εθνική αγωνίζεται απέναντι στην Κροατία, ο Έλληνας διεθνής είπε γι’ αυτό το παιχνίδι: “Αύριο έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς με την Κροατία, το κοιτάμε ξεχωριστά, όπως και κάθε ματς. Ξέρουμε πως είναι μια πλήρης ομάδα, θα είναι ένα πολύ δυνατό τεστ για εμάς. Σε ορισμένα παιχνίδια τα σχήματα βγαίνουν, σε άλλα όχι. Σήμερα δούλεψαν τα περισσότερα σχήματα που χρησιμοποίησε ο κόουτς. Γι’ αυτό κερδίσαμε μια σχετικά έτοιμη ομάδα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…