Κεντρική Basket League ΑΕΚ Παρούσα στη φιέστα της Σάσαρι

Παρούσα στη φιέστα της Σάσαρι

aek sasari sunenteuxi tupou

aek-sasari-sunenteuxi tupou
Η τρίτη φιλική αναμέτρηση μεταξύ της ΑΕΚ και της Σάσαρι δεν πραγματοποιήθηκε καθώς, δεδομένου ότι ο αγώνας επρόκειτο να διεξαχθεί στον ανοικτό χώρο της EXPO 2015, οι καιρικές συνθήκες ήταν μη κατάλληλες. Η “Ένωση”, εντούτοις, ούσα αποκλειστική προσκεκλημένη της πρωταθλήτριας Ιταλίας, συμμετείχε στη φιέστα που διοργάνωσε η αντίπαλός της στο Μιλάνο.

Ο τεχνικός των “κιτρινόμαυρων”, Ντράγκαν Σάκοτα, υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου πως: “Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που βρισκόμαστε σε αυτήν τη διοργάνωση. Όταν ήμουν μικρός, σκεφτόμουν να έλθω σε μία τέτοια γιορτή. Είναι ευτυχία που αυτό γίνεται με την ΑΕΚ, η οποία ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της γιορτής της Ντιναμό Σάσαρι. Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι που συμμετέχουμε στη γιορτή τίτλου της Ντιναμό, την οποία ευχαριστούμε για τη φιλοξενία, αλλά και επειδή είχαμε τη χαρά να έλθουμε στη Σαρδηνία, σε μία από τις ομορφότερες περιοχές της Ιταλίας”.

aek-sasari2Ο Ντούσαν Σάκοτα, από την πλευρά του, υπογράμμισε: “Ευχαριστούμε την Ντιναμό Σάσαρι για την τιμητική πρόσκληση. Την συγχαίρουμε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ιταλίας”. Ο αρχηγός της ΑΕΚ, μάλιστα, τιμήθηκε από τους διοργανωτές της EXPO και της Ντιναμό Σάσαρι, ενώ του παραδόθηκε επετειακή φανέλα στην οποία αναγράφεται το όνομά του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…