Κεντρική Eurobasket Πάρκερ αποθεώνει Γκασόλ

Πάρκερ αποθεώνει Γκασόλ

parker france eurobasket

parker-france-eurobasket

Deja vu θα έχουμε στον ημιτελικό του φετινού Ευρωμπάσκετ καθώς, όπως και το 2011, Γαλλία και Ισπανία θα διασταυρώσουν τα “ξίφη” τους για μια θέση στον μεγάλο τελικό. Οι Ισπανοί έρχονται με φόρα μετά την πρόκριση σε βάρος της εθνικής μας και οι Γάλλοι δείχνουν ασταμάτητοι αλλά αυτή η μάχη συμπυκνώνεται σε δύο πρόσωπα.

Τόνι Πάρκερ εναντίον Πάου Γκασόλ. Δύο σπουδαίοι παίκτες με τεράστια καριέρα στο ΝΒΑ και πολλούς τίτλους στο παλμαρέ τους θα βρεθούν αντιμέτωποι το βράδυ της Πέμπτης (17/09, 22:00) για ακόμα μια φορά. Ο γκαρντ των Σπερς έσπευσε να πλέξει το εγκώμιο του αντιπάλου του και να κάνει έναν συσχετισμό με το ποδόσφαιρο.

“Έχω καλή σχέση με τον Πάου Γκασόλ, δεν αισθάνομαι… μίσος για την Ισπανία. Είναι σαν το Γαλλία – Βραζιλία στο ποδόσφαιρο. Θα ‘ταν παράξενο, αν δεν συναντιόμασταν. Η Ισπανία θέλει την εκδίκηση. Αλλά κι εμείς να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας. Οι νεαροί παίκτες μας είναι έτοιμοι. Το ‘χουν αποδείξει. Κι από πνευματικής πλευράς” επεσήμανε και συνέχισε:

“Ο Ρούντι Γκομπέρ είναι έτοιμος να κοντράρει τον Πάου Γκασόλ, ο οποίος είναι σπουδαίος επαγγελματίας. Αποτελεί παράδειγμα. Είναι γεννημένος νικητής. Η Ισπανία ποτέ δεν… πεθαίνει, αφού οι ηγέτες της είναι πάντα παρόντες στις δύσκολες στιγμές”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…