Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Όσο πιο ψηλά γίνεται”

“Όσο πιο ψηλά γίνεται”

katsikaris

katsikaris

Η Εθνική Ανδρών αναχώρησε για το Ζάγκρεμπ της Κροατίας, εκεί όπου το Σάββατο (5/9) θα κάνει πρεμιέρα στο Ευρωμπάσκετ με αντίπαλο τα Σκόπια. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, μιλώντας λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής, τόνισε πως η “γαλανόλευκη” έχει μεγάλες δυνατότητες και στόχος της είναι να φτάσει, όσο πιο ψηλά γίνεται.

“Είμαστε έτοιμοι. Δουλέψαμε σκληρά όλοι για περίπου έναν μήνα και θα πάμε για το καλύτερο δυνατό. Αυτή η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες και θέλουμε να φτάσουμε όσο το δυνατό πιο ψηλά γίνεται. Είμαστε έτοιμοι σωματικά και πνευματικά, μετά από έναν μήνα σκληρής δουλειάς και θέλουμε να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι μέσα στο τουρνουά”, δήλωσε αρχικά ο Έλληνας προπονητής και πρόσθεσε:

“Είναι ευλογία να συνεργάζεσαι με αυτούς τους παίκτες αλλά και να ζεις καθημερινά μαζί τους. Γιατί γίνεσαι και εσύ καλύτερος και ξέρουμε ότι η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες και θα προσπαθήσουμε να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο”.

”Όσο για την κατάσταση του Γιάννη Μπουρούση, τόνισε: “Ο Γιάννης είναι καλά, δεν έχει τίποτα. Ένα ελαφρύ διάστρεμμα, αλλά χθες τον προφυλάξαμε. Θα είναι έτοιμος για το πρώτο παιχνίδι. Έχει αντιμετωπίσει πολύ πιο σοβαρά προβλήματα στο παρελθόν και έχει αγωνιστεί κανονικά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…