Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Όλους τους τίτλους”

“Όλους τους τίτλους”

raduljica afiksi
STOLI-SVAGPHOTO
STOLI-SVAGPHOTO

Για τη χθεσινή (23/09) γιορτή στο ΟΑΚΑ και τη φετινή σεζόν μίλησε ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα. Ο σέντερ του “τριφυλλιού”, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους θρύλους των “πρασίνων”, ενώ τόνισε ότι η ομάδα έχει μέλλον. Τέλος, έστειλε το μήνυμα της κατάκτησης και των τριών τίτλων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εκπομπή ΑΠΕ-ΜΠΕ:
Για την γιορτή: “Ήταν μία φανταστική γιορτή. Όταν ήρθα και είδα τους θρύλους δίπλα μου και τους φιλάθλους να φωνάζουν ασταμάτητα από το πρώτο λεπτό εκστασιάστηκα! Η καρδιά μου χτύπαγε πολύ γρήγορα και σίγουρα με ενέπνευσε όλη αυτή η ατμόσφαιρα. Μετά από τις βραβεύσεις παίξαμε απλά ένα φιλικό και μου έκανε εντύπωση που ο κόσμος συνέχισε να τραγουδά. Ήταν μία σπουδαία στιγμή για μένα και χαίρομαι που ήμουν μέρος της και ανήκω σε έναν σπουδαίο σύλλογο σαν τον Παναθηναϊκό“.

Για το αν φαντάστηκε τον εαυτό του σε μία από τις θέσεις της καλύτερης πεντάδας: “Ελπίζω πραγματικά να μείνω για χρόνια στην ομάδα. Θέλω να αφήσω μία κληρονομιά στο σύλλογο. Θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου στον Παναθηναϊκό και μαζί με τους συμπαίκτες μου θα παλέψουμε για ό,τι καλύτερο. Εύχομαι μία μέρα να βρίσκομαι και εγώ μεταξύ των κορυφαίων του Παναθηναϊκού και να πάρω μέρος σε μία αντίστοιχη γιορτή σαν τη σημερινή“.

Για τα συμπεράσματα που έβγαλε: “Το σημερινό ήταν απλά ένα φιλικό, αλλά δείξαμε ότι έχουμε τις βάσεις για κάτι καλό. Μέσα στο παρκέ αποδείξαμε ότι σίγουρα θα έχουμε ένα καλό μέλλον. Μεταξύ μας, αν και είναι νωρίς, φαίνεται να υπάρχει χημεία και ο ένας δείχνει να καταλαβαίνει και να αντιλαμβάνεται τον άλλο μέσα στο μέσα στο παιχνίδι. Θα δουλέψουμε και υποσχόμαστε να παίξουμε καλά στα δύσκολα παιχνίδια“.

Για το πως φαντάζεται το τέλος της σεζόν με τον Παναθηναϊκό: “Στόχος μου είναι στο τέλος της σεζόν να έχω κατακτήσει και τους τρεις τίτλους: Πρωτάθλημα, Κύπελλο Ελλάδας και Ευρωλίγκα. Θα δούμε… Με σκληρή δουλειά, πάντως, θα παλέψουμε και για τους τρεις στόχους“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…