Κεντρική Basket League Άρης “Όλος ο κόσμος εκεί”

“Όλος ο κόσμος εκεί”

mourtos

mourtos

Κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό της Λάρισας έκανε άλλη μία φορά η ΚΑΕ Άρης, καθώς και ο αρχηγός της ομάδας Σπύρος Μούρτος. Οι “κιτρινόμαυροι”, θα δώσουν φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα με τον Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας με σκοπό την ενίσχυση των παιδιών που έχουν πληγεί από την οικονμική κρίση.

Ο αρχηγος του Άρη, τόνισε στις δηλώσεις του ότι ο “θεός του πολέμου” πάντα βοηθάει σε τέτοιες περιπτώσεις ενώ παράλληλα υπογράμμισε τη σημαντικότητα της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σπύρος Μούρτος:
“Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα αγωνιστούμε σε ένα φιλικό το οποίο δείχνει την ανθρώπινη διάσταση του αθλητισμού. Μία ομάδα οφείλει να είναι ευαισθητοποιημένη σε κοινωνικά θέματα, άλλωστε ο αθλητισμός είναι κομμάτι της κοινωνίας μας. Ο Άρης έχει δείξει πολλές φορές το ανθρώπινο και κοινωνικό πρόσωπό του και θα το κάνει ακόμα μία φορά, το Σάββατο στη Λάρισα. Η σημασία αυτού του αγώνα είναι ακόμα μεγαλύτερη, αφού μιλάμε για την ενίσχυση των παιδιών που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση. Καλούμε όλο τον κόσμο να δώσει το «παρών» στο κλειστό της Νεάπολης και να βοηθήσει με την παρουσία του τα παιδιά που έχουν την ανάγκη μας”.

Η ανακοίνωση του Άρη:
Ο Άρης ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο τουρνουά που διοργάνωσε στη Λευκάδα η τοπική Δόξα και η αποστολή της ομάδας αναχώρησε για τη Λάρισα, όπου το Σάββατο 18/9, στις 18.00, θα δώσει ακόμα ένα φιλικό, το οποίο όμως θα έχει ιδιαίτερη σημασία.

Ο Αυτοκράτορας θα αντιμετωπίσει στο κλειστό της Νεάπολης τον Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας, σε έναν φιλανθρωπικό αγώνα, τα έσοδα του οποίου θα ενισχύσουν τα παιδιά που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση. Πρόκειται για έναν αγώνα με ανθρώπινο σκοπό και η Άρης Κ.Α.Ε. καλεί όλο τον κόσμο της Λάρισας και όχι μόνο, να γεμίσει το κλειστό της Νεάπολης, προκειμένου να δώσουμε όλοι μία χείρα βοηθείας στα παιδιά, που αποτελούν το μέλλον της χώρας μας.

Τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν 5 ευρώ, ενώ θα υπάρχει φθηνότερο εισιτήριο (3 ευρώ) για όσους θελήσουν να στηρίξουν την προσπάθεια, αλλά δε θα μπορέσουν να δώσουν το «παρών» παραστούν στη φιλική αναμέτρηση“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…