Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Ολοκληρωμένη δουλειά”

“Ολοκληρωμένη δουλειά”

rethimno proponisi

rethimno-proponisi

Μετά από δυόμιση εβδομάδες προπονήσεων, ήρθε η ώρα και για το πρώτο φιλικό του Ρεθύμνου, στα πλαίσια της προετοιμασίας του. Οι Ρεθυμνιώτες θα τεθούν αντιμέτωποι με το Ηράκλειο, στα “Δύο Αοράκια“, αύριο (09/09 στις 18:00), με τους παίκτες να έχουν την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν και τους προπονητές να δουν για πρώτη φορά την ομάδα εν δράσει.

Ο, εκ των συνεργατών του Θανάσης Σκουρτόπουλου, Χάρης Κουλουριώτης δήλωσε, επ’ αυτού, επεσήμανε πως “Είμαστε στην διάρκεια της τρίτης εβδομάδας της προετοιμασίας. Η ομάδα δουλεύει πάρα πολύ σκληρά, ενώ τα παιδιά βγάζουν πολλή ενέργεια μέσα στο γήπεδο. Αυτό είναι πολύ καλό για τι βοηθάει και εμάς να συνεχίσουμε σωστά την δουλειά. Από την αρχή της προετοιμασίας τα παιδιά έδειξαν όρεξη, ενώ “έδεσαν” πολύ γρήγορα. Ο ένας βοηθάει τον άλλο. Δείχνουν να τους αρέσει η ατμόσφαιρα και το κλίμα μέσα στην ομάδα” για να συμπληρώσει:

“Πάντα το πρώτο φιλικό το περιμένουν όλοι με όρεξη και χαρά γιατί μπαίνουν σε διαδικασία αγώνα για πρώτη φορά. Παρ’ όλα αυτά είμαστε σε ένα δύσκολο κομμάτι της προετοιμασίας. Τα παιδιά είναι μετά από μία μεγάλη προσπάθεια δυόμιση εβδομάδων. Θέλουμε να κάνουμε ολοκληρωμένη δουλειά. Θέλουμε να τεστάρουμε κάποια πράγματα που έχουμε δουλέψει και από κει και πέρα να χαρούμε τον πρώτο μας αγώνα”.

mikoniatis-koulouriotis-rethimno-coach

Ο Σταύρος Σχίζας, που βρίσκεται για δεύτερη σεζόν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, σχολίασε: “Αν και είναι πολύ νωρίς για να βγάλει κανείς συμπεράσματα, το τμήμα σκάουτινγκ φαίνεται να έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην επιλογή παικτών. Τα παιδιά έχουν έρθει με όρεξη για δουλειά και με δίψα για να μπουν μέσα να παίξουν. Αυτή η περίοδος είναι πάντα δύσκολη. Πρέπει όμως να προσπαθήσουμε όλοι μας σκληρά, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με σωστή νοοτροπία για να προετοιμάσουμε τους εαυτούς μας, ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί η ομάδα για να αποφύγουμε τραυματισμούς και να είμαστε έτοιμοι όταν έρθει η ώρα των αγώνων”.

Αναφορικά με τα δύο φιλικά κόντρα στο Ηράκλειο, εξήγησε ότι “Θα χρησιμοποιήσουμε αυτά τα δύο παιχνίδια για να βρούμε ρυθμό, χωρίς να επιβραδύνουμε ιδιαίτερα. Θέλουμε να δούμε τις αντιδράσεις μας σε συνθήκες αγώνα, να βρούμε που έχουμε κενά ώστε να μπορέσουμε στην συνέχεια να τα διορθώσουμε στην προπόνηση. Δίνουμε μεγάλη σημασία στις λεπτομέρειες και τα φιλικά παιχνίδια καθώς θα μας βοηθήσουν να έχουμε την ίδια λογική και φιλοσοφία στο παρκέ”.

schizas-rethimno

Ενώ κατέληξε δηλώνοντας “ενθουσιασμένος. Το Ρέθυμνο μου δίνει μία δεύτερη χρονιά την ευκαιρία να ζήσω όμορφα πράγματα στην καριέρα μου. Ο προσωπικός μου στόχος είναι να βοηθήσω την ομάδα με οποιοδήποτε τρόπο μπορώ, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μου σε κάθε ματς. Να έχω και μία σταδιακή βελτίωση σε κάθε αγώνα, ώστε να είμαι ακόμα καλύτερος παίκτης στο τέλος της χρονιάς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αντώνης Νταλιάνης
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…