Όλα έτοιμα

S. Tupou-Petros Oikonomakis

Είναι ιδιαίτερη η χαρά μας να φιλοξενούμε στην πόλη μας το 5ο Διεθνές Τουρνουά ΚαλαθοσφαίρισηςΠέτρος Οικονομάκης”, καθώς πρόκειται για ένα τουρνουά διεθνούς εμβέλειας, η διεξαγωγή του οποίου κάθε φορά συγκεντρώνει το ενδιαφέρον, λόγω του υψηλού επιπέδου των ομάδων, που συμμετέχουν σε αυτό, αλλά και της αρτιότητας της διοργάνωσης”.

Στην τοποθέτηση αυτή προχώρησε σήμερα, Πέμπτη 17/9/2015, ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, στο πλαίσιο Συνέντευξης Τύπου, που παραχωρήθηκε στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο του Κλαδισού, για τη διοργάνωση του 5ου Διεθνούς Τουρνουά ΚαλαθοσφαίρισηςΠέτρος Οικονομάκης”.

Ο Δήμαρχος Χανίων τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα τιμητική η φιλοξενία του εν λόγω τουρνουά, καθώς αυτό, όπως επεσήμανε, “είναι αφιερωμένο στη μνήμη του αείμνηστου συνδημότη μας, Πέτρου Οικονομάκη, που υπηρέτησε πιστά το άθλημα της καλαθοσφαίρισης και έφυγε τόσο απρόσμενα από κοντά μας”.

“Έχοντας ως βασικές αρχές ότι η προαγωγή του αθλητισμού αποτελεί μέτρο σύγκρισης για το επίπεδο του πολιτισμού μιας κοινωνίας και ότι χάρη στον αθλητισμό χτίζονται γέφυρες επικοινωνίας και κατανόησης, ενισχύουμε ως δημοτική αρχή κάθε προσπάθεια, που συμβάλλει στην καλλιέργεια και την ανάπτυξη του αθλητισμού”, κατέληξε στην τοποθέτησή του ο κ. Βάμβουκας.

Τη διοργάνωση του τουρνουά στα Χανιά χαιρέτισε από την πλευρά του και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Μανώλης Αδοντάκης, ενώ στη συνέντευξη παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη AΓΟΡ Ρέθυμνο BC, μέλος Δ.Σ. της ΕΚΑΣΚ, Γιάννης Καλαϊτζάκης, και ο Πρόεδρος της ομάδας Ρέθυμνο Cretan Kings, Ηρακλής Μανουκαράκης. Σημειώνεται ότι μέρος των εσόδων θα διατεθούν προς ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Χανίων.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αντώνης Νταλιάνης
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…