Κεντρική Eurobasket “Όχι λόγια, μόνο πράξεις”

“Όχι λόγια, μόνο πράξεις”

papanikolaou afiksi zagreb

papanikolaou-afiksi-zagreb

Μετά από την πρώτη του αναγνωριστική χρονιά στο ΝΒΑ, ο Κώστας Παπανικολάου επέστρεψε στην Ευρώπη αυτό το καλοκαίρι για να κάνει αυτό που απολαμβάνει περισσότερο στη ζωή του, να φορέσει δηλαδή τη φανέλα με το εθνόσημο και να εκπροσωπήσει την Εθνική Ανδρών στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

“Δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια. Δεν είναι ο χαρακτήρας μας σαν Έλληνες να μένουμε στα λόγια. Θα πρέπει να αποδείξουμε στην πράξη μέσα στο παρκέ, πως αξίζουμε ένα μετάλλιο”, δήλωσε στο περιοδικό – αφιερωμένο στο Ευρωμπάσκετ, που κυκλοφορεί σήμερα (4/9) με την εφημερίδα “Live Sport” – o 25χρονος φόργουορντ των Ντένβερ Νάγκετς, περιγράφοντας το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια της Εθνικής μας.

Η αλήθεια είναι πως το ρόστερ της “γαλανόλευκης” έχει δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες στον κόσμο, ο οποίος επιθυμεί διακαώς να δει την επίσημη αγαπημένη του ξανά στο βάθρο, έπειτα από αρκετά χρόνια, ωστόσο ο “Παπ” κράτησε χαμηλούς τόνους για την πορεία της Ελλάδας στο φετινό Ευρωμπάσκετ.

Δεν είναι ένα διαφορετικό καλοκαίρι από τα προηγούμενα. Κάθε καλοκαίρι συγκεντρωνόμαστε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Παλεύουμε όλοι για το καλύτερο της χώρας μας, αλλά δεν χρειάζονται υποσχέσεις. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο, όπως κάθε φορά. Σίγουρα φέτος υπάρχει πολύ ταλέντο και μεγάλη ποιότητα στο ρόστερ μας, αλλά όλα αυτά πρέπει να δέσουν, ώστε να βρει μία καλή εικόνα μέσα στο γήπεδο”.

Περισσότερα στην ειδική σημερινή έκδοση της εφημερίδας Live Sport

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…