Κεντρική Ασίστ Shadow Ο M. Κατσούλης στο Μουσείο (pics)

Ο M. Κατσούλης στο Μουσείο (pics)

katsoulis-xanth-mouseio2

Έναν ιδιαίτερο επισκέπτη υποδέχθηκαν οι εγκαταστάσεις της ΧΑΝΘ. Συγκεκριμένα, στο Μουσείο του Συλλόγου, βρέθηκε ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής Μάνθος Κατσούλης. Ο πάλαι ποτέ αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας και πρώην παίκτης των ΠΑΟΚ, Άρη και Ηρακλή, φιλοξενήθηκε από τους ανθρώπους της ΧΑΝΘ και γνώρισε από κοντά το πανέμορφο Μουσείο που έχει αποτελέσει ήδη πρότυπο για πολλές ομάδες.

Ο Μάνθος Κατσούλης δεν πήγε με… άδεια χέρια στο Μουσείο, καθώς αφού ξεναγήθηκε στους χώρους του από τον Γιώργη Μπουσβάρο, πρόσφερε την φόρμα της Εθνικής ομάδας, τα αθλητικά του παπούτσια και σπάνιες φωτογραφίες από το παρελθόν.

Έχω ενθουσιαστεί βλέποντας όλο αυτό που έχει δημιουργήσει η Χ.Α.Ν.Θ., μπράβο στον Γιωργή Μπουσβάρο, μπράβο σε όσους εμπνεύσθηκαν αυτό το Μουσείο“, δήλωσε αρχικά ο Μάνθος Κατσούλης και συνέχισε, μιλώντας για την καριέρα του: “Καμιά φορά με ρωτούν αν νιώθω περισσότερο ΠΑΟΚ, Άρης ή Ηρακλής. Στον ΠΑΟΚ μεγάλωσα έγινα παίκτης, εκεί ανδρώθηκα εκεί έκανα όνομα και έδωσα και την ψυχή μου για 14 χρόνια. Με τον Άρη πανηγύρισα δυο πρωταθλήματα, δυο κύπελλα, συμμετοχή σε φάιναλ φορ. Στον Άρη έβγαλα χρήματα. Στον Ηρακλή βρήκα ηρεμία και ανθρώπινες μπασκετικές συνθήκες. Είμαι σούπερ ευχαριστημένος με όσα έζησα και δεν μπορώ παρά να έχω στην καρδιά μου και τις τρεις ομάδες“.

Βέβαια, δε θαμπορούσε να μη μιλήσει και για την εθνική Ελλάδας, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά πως: “Οι περισσότεροι συμπαίκτες μου είχαν παίξει και στην Παίδων και στην Εφήβων, το παράδοξο με εμένα είναι πως ξεκίνησα να παίζω κατευθείαν στην βασική 5άδα των Ανδρών και τελείωσα το 1986 όντας στην βασική 5άδα παραδίδοντας το περιβραχιόνιο στον Παναγιώτη Γιαννάκη“.

katsoulis-xanth-mouseio1

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…