Κεντρική Ασίστ Shadow Ο Γιάννης “καρφώνει” τον φασισμό (vid)

Ο Γιάννης “καρφώνει” τον φασισμό (vid)

giannis antetokounmpo hellas eurobasket2015 umnos

giannis antetokounmpo-hellas-eurobasket2015-umnos
Ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, χαρακτήρισε -σε παλαιότερη εκπομπή του- ως “Νιγηριανό” τον Γιάννη Αντετοκούνμπο αμφισβητώντας, μάλιστα, τις ικανότητές του στο μπάσκετ. Οι δικηγόροι της πρωτοβουλίας, “JailGodenDawn”, λοιπόν, φρόντισαν να δώσουν μία απάντηση σε τούτη τη μισαλλοδοξία δημιουργώντας ένα βίντεο με θεαματικές φάσεις του “Greek Freak”.

Και στον ζωολογικό κήπο, αν δώσετε σε έναν χιμπατζή μία μπανάνα ή μία σημαία, θα την σηκώσει” είχε τονίσει, επίσης, ο Νίκος Μιχαλολιάκος όταν ρωτήθηκε για την κίνηση του Γιάννη αλλά και του αδερφού του, Θανάση, να πανηγυρίσουν την επιλογή του πρώτου στο ντραφτ (2013) του NBA με την ελληνική σημαία.

Ο 21χρονος φόργουορντ, όμως, προτιμά να αποδεικνύει εμπράκτως την αγάπη του για τη χώρα μας. Είναι, άλλωστε, Έλληνας και, ενδεχομένως, λατρεύει τούτο τον τόπο πολύ περισσότερο από κάποιους άλλους “πατριώτες”. Σε ό,τι αφορά, δε, στο ταλέντο του, αλήθεια, γνωρίζετε πολλούς να φθάνουν -σε δύο χρόνια- από την Α2 στο επίπεδό του; Εγώ, πάντως, μόνον έναν, τον Ντιρκ Νοβίτσκι

Πηγή: We24.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…