Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Να σπάσουμε τα ρεκόρ”

“Να σπάσουμε τα ρεκόρ”

chalvatzakis klirosi

chalvatzakis-klirosi

Ο Γιώργος Χαλβατζάκης ήταν αυτός που άνοιξε την εκδήλωση στο Μουσείο Μπενάκη, για την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Α1. Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ ευχήθηκε να σπάσουν ρεκόρ προσέλευσης τη νέα σεζόν και οι αντιπαλότητες να μην ξεπερνούν τις τέσσερις γραμμές του παρκέ.

“Σας καλωσορίζω στην κλήρωση για τη σεζόν 2015-16, που σηματοδοτεί την αντίστροφη μέτρηση για το πρωτάθλημα που ξεκινά με πολύ καλές προοπτικές. Πέρσι διαπιστώθηκε μια αξιοσημείωτη αύξηση της προσέλευσης του κόσμου στα γήπεδα. Πάμε να σπάσουμε το ρεκόρ προσέλευσης τη νέα σεζόν.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενισχύθηκαν σημαντικότατα, όπως και οι ιστορικές ομάδες της χώρας. Αναφέρομαι σε ΠΑΟΚ, Άρη και ΑΕΚ. Οι μισές ομάδες θα προέρχονται από την περιφέρεια. Το πρωτάθλημά μας θα έχει εκπροσώπηση σε όλη τη χώρα” επεσήμανε και συνέχισε:

“Οι σημαντικότατες στιγμές των εθνικών μας ομάδων αλλά και οι αντίστοιχες επιτυχίες των ομάδων μας στις διεθνείς διοργανώσεις έχουν δημιουργήσει μια σχέση εμπιστοσύνης με τους φιλάθλους, την οποία οφείλουμε να διαφυλάξουμε και να εμβαθύνουμε. Αγωνιστικές αντιπαλότητες υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα. Πρέπει όμως να περιορίζονται στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Το μπάσκετ έχει προσφέρει πολλά. Θα συνεχίσει να προσφέρει με μια προϋπόθεση. Να είμαστε ενωμένοι. Οι φίλαθλοι περιμένουν ένα αξιόπιστο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, χωρίς βία στα γήπεδα. Εύχομαι σε όλους υγεία και καλή επιτυχία στις ομάδες μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Κορυφαίες επιδόσεις και στις τρεις κατηγορίες των σουτ

Σπουδαίο ρεκόρ επιδόσεων για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έφτασε μέσα από το…