Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Να μειώσουμε τα λάθη μας”

“Να μειώσουμε τα λάθη μας”

sarikopoulos

sarikopoulos

Η ΑΕΚ γνώρισε ευρεία ήττα από τους Σκαιλάινερς Φρανκφούρτης με 80-63 και ο Ζήσης Σαρικόπουλος δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την εικόνα της ΑΕΚ, ο οποίος μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης στους εκπροσώπους του Τύπου.

Αναλυτικά:
“Η αναλογία ασίστ και λαθών προβληματίζει. Δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε, η άμυνα των αντιπάλων ήταν πολύ πιεστική, κάναμε πολλά λάθη και δεχτήκαμε πολλά καλάθια στον αιφνιδιασμό. Είναι λογική η εικόνα σε κάποιον βαθμό, αλλά πρέπει να δούμε τι γίνεται. Έχουμε πίστη στη δουλειά μας, αλλά πρέπει να μειώσουμε τον αριθμό των λαθών, γιατί ουσιαστικά σε δέκα μέρες αρχίζουν οι υποχρεώσεις μας. Έχουμε τρία πολύ δυνατά φιλικά, δύο με την Μπεσίκτας και ένα με την Εφές, ενώ έχουμε αμέσως μετά τρία δύσκολα παιχνίδια, με τον Άρη στο Κύπελλο, τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και το Eurocup“, τόνισε αρχικά ο 26χρονος σέντερ.

Σχετικά με τη συνεργασία με τον Ντάνιελ Όρτον και τις προσωπικές του βλέψεις είπε: “Ο Ντάνιελ είναι πολύ καλός παίκτης, είναι διαφορετικός από τον ΜενσάΜπονσού. Το πιο σημαντικό γι’ αυτόν είναι να ελέγξει τον εκνευρισμό του κι έχει πολλά να προσφέρει. Εγώ θέλω να καθιερωθώ περισσότερο, να αποδείξω πως μπορώ να σταθώ στο επίπεδο αυτό και ότι δεν ήταν τυχαία η κλήση μου στην Εθνική

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…