Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Μπαίνουν” οι διεθνείς

“Μπαίνουν” οι διεθνείς

olympiakos pagkos proetoimasia

olympiakos-pagkos-proetoimasia

Η ενσωμάτωση των διεθνών ξεκίνησε σήμερα (21/09) στον Ολυμπιακό, με τις αφίξεις των Ματ Λοτζέσκι και Βαγγέλη Μάντζαρη. Μετά το χθεσινό ρεπό, οι “ερυθρόλευκοι” επέστρεψαν στο ΣΕΦ και θα συνεχίσουν τις προπονήσεις εκεί μέχρι τις 23/09.

Τότε ξεκινάει το τουρνουά στο Ζαντάρ (ολοκληρώνεται στις 27/09) όπου θα πάρουν μέρος, πέραν της ομώνυμης ομάδας, ο Ερυθρός Αστέρας, η Φενέρμπαχτσε, η Νταρουσάφακα και η Μπάγερν Μονάχου. Οι Πειραιώτες αναμένεται να παραταχθούν πλήρως στο κροατικό παρκέ καθώς την Πέμπτη (24/09) ενσωματώνονται και οι υπόλοιποι διεθνείς και δη οι Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης, Ντάνιελ Χάκετ και Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου, Χρήστος Μαρμαρινός, σχολίασε την πορεία της προετοιμασίας του Ολυμπιακού, εξηγώντας ότι:

“Ο βασικός στόχος της προετοιμασίας ήταν να μάθουν οι καινούργιοι τη φιλοσοφία της ομάδας και να πάρουν παραστάσεις οι νεαροί μας παίκτες. Όλα τα παιδιά έχουν δουλέψει σκληρά έχοντας προσήλωση στο 100%. Παρά τις πολλές απουσίες, η ομάδα σ’ όλα της τα φιλικά έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο πάνω στις αρχές του παιχνιδιού μας και μπορεί να μην μετράνε τα αποτελέσματα στα συγκεκριμένα παιχνίδια, αλλά οι νίκες απέναντι στη Λιμόζ και τη Γαλατασαράι είναι κάτι.

Τώρα επιστρέφουν και οι διεθνείς μας και πρέπει να δέσουμε όλοι μαζί στο λίγο χρόνο που έχουμε μπροστά μας. Με τους διεθνείς που ήταν και πέρσι στην ομάδα δεν θα υπάρχει μεγάλη δυσκολία, αλλά έχουμε και δυο νέα παιδιά που πρέπει να προσαρμοστούν πολύ γρήγορα. Η ομάδα μας ετοιμάζεται για μαραθώνιο και πρέπει να έχει όλες τις προϋποθέσεις για να φτάσει ως το τέλος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …