Κεντρική Eurobasket Μια διαφορετική έρευνα (pic)

Μια διαφορετική έρευνα (pic)

ethniki andron pagkos

ethniki andron-pagkos

Μια ιδιαίτερη έρευνα, πάνω στο Ευρωμπάσκετ, διενήργησε η εταιρεία Findasense, που δραστηριοποιείται στον χώρο του μάρκετινγκ και της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών. Η εταιρεία λοιπόν, ακολούθησε όλα τα τουίτς του γνωστού κοινωνικού δικτύου, που αφορούσαν το Ευρωμπάσκετ και βάση αυτών έβγαλε τον νικητή της διοργάνωσης, την κορυφαία πεντάδα, τον MVP και πολλά άλλα!

Όπως εξήγησαν οι ερευνητές, τα πορίσματα τους έγκειται στη συχνότητα με την οποία αναφέρεται μια ομάδα ή κάποιος παίκτης στο τουίτερ. Με λίγα λόγια τις πιο δημοφιλείς ομάδες και αθλητές, όπως καταγράφηκαν από τα “τιτιβίσματα” των χρηστών. Κάτι που, παράλληλα, καταδεικνύει και την επιρροή που έχουν αυτά τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα στους φιλάθλους τους καθώς και το βαθμό αφοσίωσης αυτών.

Τα αποτελέσματα ανέδειξαν νικήτρια την Ισπανία και φιναλίστ την Ελλάδα ενώ η Τουρκία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Άλλα αξιοσημείωτα πορίσματα ήταν πως ο Σέρχιο Γιούλ είναι αυτός που επισημάνθηκε στα περισσότερα τουίτς, με τον Πάου Γκασόλ να ακολουθεί και τον Ρούντι Γκομπέρ να κλείνει την τριάδα ενώ MVP αναδείχθηκε ο Ντιρκ Νοβίτζκι! Προπονητής της διοργάνωσης, ο Σέρτζιο Σκαριόλο ενώ η κορυφαία πεντάδα αποτελείται από τους Σέρχιο Γιουλ, Πάου Ρίμπας, Νικολά Μπατούμ, Πάου Γκασόλ και Ντιρκ Νοβίτζκι. Άξιο αναφοράς και το γεγονός πως ο Φελίπε Ρέγιες, συνεκαταλέχθη μεταξύ των πιο δημοφιλών παρά το γεγονός πως δεν έχει λογαριασμό στο τουίτερ.

Δείτε αναλυτικά τα πορίσματα της έρευνας:

erevna-eurobasket-twitter

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…