Κεντρική Διεθνή Μέσα και ο Μαρκ για Ρίο

Μέσα και ο Μαρκ για Ρίο

Marc Gasol spain

Marc-Gasol-spain

Ο Μαρκ Γκασόλ δεν ενίσχυσε την Εθνική Ισπανίας στο Ευρωμπάσκετ, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως δεν θα δώσει το “παρών” και στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Με δηλώσεις του στην ηλεκτρονική έκδοση της “Αs”, ο Ισπανός σέντερ των Γκρίζλις κατέστησε σαφές πως επιθυμεί να αγωνιστεί με τη “φούρια ρόχα” στο Ρίο.

“Ο κόσμος μπορεί να σκέφτεται ό,τι θέλει. Δεν μπορώ να επηρεάσω την κοινή γνώμη, αλλά όλα έγιναν για κάποιους λόγους. Η περσινή σεζόν στο ΝΒΑ ήταν πολύ μεγάλη για μένα, με πολλά αγωνιστικά λεπτά, οπότε χρειαζόμουν ένα μικρό διάλειμμα για να ξεκουραστώ. Το σίγουρο είναι ότι υποφέρεις γιατί κάθεσαι στον καναπέ σου και βλέπεις όλα αυτά να εξελίσσονται. Δεν είσαι εκεί, να κάνεις κάτι για να βοηθήσεις. Είσαι έξω από όλο αυτό”, τόνισε αρχικά ο Γκασόλ για να δικαιολογήσει την απουσία του από το φετινό Ευρωμπάσκετ.

Ο μικρός αδερφός του Πάου δήλωσε, πάντως, πως θα ενισχύσει την Ισπανία στους Ολυμπιακούς Αγώνες. “Θέλω να καταστήσω σαφές πως πάντοτε θέλω να είμαι μέλος της εθνικής ομάδας. Όταν τελειώνει μια χρονιά, μπορεί να είσαι κουρασμένος και να σκέφτεσαι πως θα βρεις τη δύναμη να παίξεις πάλι μέσα στο καλοκαίρι, αλλά η επιθυμία πάντα υπάρχει. Αν είμαι υγιής και μπορώ, θα βρίσκομαι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Ακόμη κι αν πηγαίναμε στο Προολυμπιακό, πάλι θα ήμουν “παρών”, σας διαβεβαιώ γι αυτό”, επισήμανε ο 30χρονος σέντερ.

Όσο για το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ και την απόδοση του Πάου Γκασόλ, τόνισε: “Όταν παίζεις κάτω από αυτές τις συνθήκες, με όλο το γήπεδο να είναι εναντίον σου, πολλοί σταματούν. Η Ισπανία όμως, ήταν ασταμάτητη γιατί πίστευε ο ένας στις δυνατότητες του άλλου. Ο Πάου ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης της διοργάνωσης, παίζοντας εξαιρετικά σε όλα τα παιχνίδια. Δεν υπήρχε άλλη επιλογή, πέραν αυτού για τον τίτλο του MVP”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…